Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко зарано списувати з політичної арени.

01 грудня 2012, 06:58
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
347

Як би цього не хотілось бандюковичам.

                                            

 


Влада на чолі з пр. Януковичем та пр.Азаровим, яка вже три роки - 2010, 2011, 2012, обіцяла вам "покращення",
доречі, чомусь перестали цю мантру про покращення кожень день повторювати, помітили ?
тепер знову взялась за свою стару/нову мантру - нав'язування суспільству відчуття страху та "вічності" влади Януковича.

От у чому цей бандитський режим дійсно ефективний, так це у насаджуванні в суспільстві атмосфери страху.
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/11351/user_id/9344.phtml - це писалось ще в далекому 06.09.2011р.
Це їм дійсно вдаєтьсяся саме краще, чого не скажеш про всю іншу діяльність та і про обіцяне "покращення вже сьогодні", яке розтянулось на три роки та все безрезультатно.
Та у януковичів так завжди - обіцяють одне, а роблять своє. Звісно, що пр.Янукович не сильно акцентував в своїх передвиборчих обіцянках 2010 кому саме це "покращення життя" він буде робити, а тому можно впевненно сказати, що робить покращення тільки собі та своїм наближенним. пр.Янукович життя дійсно покращує, але собі, з надією на своє пожиттєве царювання.

А ось тут, говорячи про майбутні президентські вибори у 2015 році, можно впевненно сказати, що Тимошенко ще може мати можливість поборотись за крісло глави держави. Нинішня опозиція не така вже і "беззуба", як намагаються її представити у змі, та здатна працювати над своїми помилками, тому непотрібно так зарано виключати Юлію Тимошенко із списку кандидатів у президенти.

Що до шансів сьогоднішнього президента, то перемога Віктора Януковича в президентських виборах 2015 року малоймовірна та навіть неможлива, якщо він і його команда будуть чесно змагатись з кандидатом від опозиції на виборах. А скоріш за все, цим кандидатом буде Юлія Тимошенко. На виборах президента 2015р у В. Януковича нема жодного шансу проти Ю.Тимошенко.

З цим і пов'язана та шалена істерія в провладних змі проти Юлії Тимошенко. Чого тільки не намагаються технологи вигадати , а журнашлюхи розповсюдити про опозицію та Ю. Тимошенко. Не буду той весь бруд писак від влади тут цитувати, уважний та мислячий читач і сам це все бачить та розуміє.

Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко ще зарано списувати з політичної арени, як би сильно цього не хотілось В.Януковичу і К. та скількиб бруду та відвертої брехні не виписували псевдожурналісти. Чим більше паскудять наші продажні писаки від влади на Ю. Тимошенко, тим більше варто їй вірити! Тим більше сильний супротивник Ю. Тимошенко теперішньої бандитської зграї . Значить вони істерично бояться її.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Бандюкович Виктор Зекович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.