Вперше на телебаченні. ТВі. 16.30 "Залізна сотня" Подивись.

06 грудня 2012, 08:04
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
297

Кожен має подивитись той фільм та подумати.

  

 Цінність цього фільму саме в історичній правдивості, яку радянська та сучасна російська пропаганда викривляла та викривляє на свою користь. Поява таких фільмів це чергова перемога УПА над імперським режимом, яка спричиняє численні розриви українофобських шаблонів. І це добре. Для тих, хто захоче дивитись окремо -
http://www.youtube.com/watch?v=jyrYN1_Zi_U&feature=colike

Слава Героям! Ваші подвиги ніколи не будуть забуті.

Події у фільмі "Залізна сотня" відбуваються на теренах Східної Польщі, території, на якій споконвічно проживали мільйони українців, і котру спочатку захопила більшовицька Росія, потім Третій Рейх, а після війни Сталін "подарував" комуністичній Польщі. У вирі цих трагічних подій і опинилася сотня бійців Української Повстанської Армії на чолі з Михайлом Дудою - Громенком ... Зрозуміло, що сили були нерівні, та міць духу, віра в кінцеву перемогу, рухала незламною "Залізною сотнею", залишки якої у 1947 році здійснили героїчний рейд на Захід, до Баварії, яку тоді контролювала американська військова адміністрація. Герої фільму, побудованого на реальних фактах, молоді українці, які свідомо йшли до лав УПА.



У ВАС НЕМАЄ МОРАЛЬНОГО ПРАВА ЗВИНУВАЧУВАТИ ВОЯКІВ УПА, ЯКІ БОРОЛИСЬ ПРОТИ СеРеСеРу.

   

В голові невкладається те що пишуть всіляки неосвічені бовдури та провокатори про вояків УПА, протих людей, які боролись проти совітсько-більшовицької окупації, які не сприймали більшовітську ідеологію - " Бандери фашисти, бандити, алкоголіки, які нищили своє населення, вбивали вчителів, дітей, вирізували села" та самі більші гріхи які тільки можна вигадати.

АЛЕ - парадокс якийсь получається. Переважно в цьому УПА та українських вояків звинувачують переважно східняки, де вояки УПА зовсім не вели своїх бойових дій. В "злочинах" УПА можливо могли би ще звинувачувати ті, хто жив та живе в західній частині України, тому що УПА там вела свою боротьбу, на заході.Але ні. Тільки тепер, по-справжньому, починаємо розуміти ким були вояки УПА і чому їх так масово підтримувало населення України.

АЛЕ - чомусь саме більше УПА оббріхують та вересчать східняки та совки, у яких взагалі немає морального права засуджувати вояків УПА та тих Героїв, які боролись проти більшовицької окупації України.
Кращі сини українського народу лежать у землі (у т.ч. чужій), а пристосуванці та їх нащадки стали панами життя. Все так не буде!



Сьогодні, 6 грудня - день зброєних сил України. Вітаю !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.