Вимагаємо відставки віце-прем’єра Вілкула та голови КМДА Попова через сніг

31 січня 2013, 09:57
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
321
Вимагаємо відставки віце-прем’єра Вілкула та голови КМДА Попова через сніг

Сніг та крига знову паралізували Київ, а бездіяльність чиновників веде до травмування та смертей людей

Необхідно терміново ініціювати перед Президентом України та головою Уряду відставку віце-прем’єра Олександра Вілкула та голови Київської міськдержадміністрації Олександра Попова через відсутність контролю та діяльності з нормалізації стану інфраструктури у м. Києві.

Ситуація зі сніговими заметами, нерозчищеними шляхопроводами, численними травмуваннями та смертями людей через крижані брили, «катками» на тротуарах та багатокілометровими заторами вже давно вийшла з-під контрою чиновників. Затори утворюються через велику кількість ДТП, причинами яких є неприбрані дороги, та маленька швидкість по шляхах, які вкриті кригою та снігом, що значно утруднює рух.

Кожної зими для влади сніг випадає несподівано, а крижані і нечищені тротуари стали візитівкою столиці. Бездіяльність та халатність влади напряму загрожує здоровю та життю людей, тому необхідно якнайшвидше змінити керівників та покарати винних.

Вже сьогодні ініціативна група, яка складатиметься із представників громадськості, почне збирати підписи та готувати сотні листів до Президента України та Прем’єр-міністра України із вимогами негайного притягнення винних чиновників до відповідальності та звільнення їх з посад.

Повну відповідальність за хаос, який відбувається на столичних дорогах, тротуарах та транспорті, несе голова КМДА Олександр Попов, який лякає звільненнями дрібних чиновників, сам залишаючись епіцентром некомпетентності. Також звільненню підлягає віце-прем’єр Олександр Вілкул, який теж має відповісти за травмування людей та постійні транспорті колапси в Києві. Саме Вілкул він відповідає за інфраструктуру та міське господарство в Уряді.

Ми не влаштовуватимемо цирків та показових видовищ для камер. Бійками і гаслами дороги не розчистиш і чиновників не винесеш з їх крісел. Наше завдання – зробити так, щоб Київ знову став столицею України, а не брудним і захаращеним передмістям Донецька!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Азаров,дороги,чиновники,Попов,Президент України,інфраструктура,відставка,прем'єр-міністр,Вілкул,крига,травмування,тротуари,халатність,некомпетентність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.