Дайош, сенсорне сидіння!

05 лютого 2013, 07:47
Власник сторінки
0
298

Баталії навколо встановлення системи «Рада -3», а в народі просто «сенсорної кнопки», перетворюються у справжнє політичне шоу.

Як альтернативний варіант пропоную встановити не сенсорні кнопки, які в епоху розвитку комп’ютерних технологій можна легко обдурити, а сенсорні сидіння, за допомогою яких можна буде ідентифікувати депутата. Скажімо, замість письмової реєстрації, від якої в епоху диктату хай тек попахує нафталіном, пропоную запровадити просте зважування депутата і завантаження цих результатів на сервер ВРУ. В силу того, що більшість депутатів мають вагу більше ніж 100 кг, мені вкрай важко уявити, як можна буде обдурити цю систему. Доступ до даних пропоную зробити відкритим не тільки для боротьби з нечесними депутатами, але й для контролю за станом їх здоров’я! А голосування проводити тільки в сидячому режимі, коли сенсор має чітко фіксувати чи на своєму місці перебуває депутат!

Як вам, шановні читачі, така ідея?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.