Окремі туалети для ВИЩОЇ КАСТИ

05 лютого 2013, 10:28
Власник сторінки
0
183
Окремі туалети для ВИЩОЇ КАСТИ

«All animals are equal, but some animals are more equal than others" (с)

    Боріс Колєсніков став черговим високим посадовцем, який не витримав напливу новомодньої тенденції і пав жертвою мейнстріму, встановивши в державному службовому кабінеті окремий санвузол. Про що говорить повальна мода серед високих чинів встановлювати окремі особисті унітази. Мені здається, що влада просто зажралась. Срати в громадський унітаз стало не статусно. Дорогоцінна дупа не може сидіти там де сиділа дупа простого громадянина. 
     Уявіть собі, що через кілька років ВР прийме закон в якому будуть чітко прописані всі норми і положення встановлення особистого унітазу для вищих груп чинів. Я думаю він буде називатись, щось на кшталт "Закон про вищу касту". Там також буде прописано, що правила дорожнього руху на представників вищої касти не діють. Або про те що представник вищої касти не повинен відповідати за вбивство громадянина в тому об"ємі, як всі решта. Що рішення судів на представників вищої касти не діють. Теж саме стосується і представників їх сімей. Згодом ВР внесе і зміни до конституції. А чому ні? якщо всі ці правила вже діють і ми вже живемо в такій країні, То давайте їх узаконимо. І нам стане легше жити. Громадяни будуть більш уважніше переходити дорогу на зелений сигнал світлофора і не буде смертей через неуважність шановних мужновладців, суди не будуть розглядати позови людей нижчої касти до вищої і будуть більш вільні в прийнятті рішень. Ну, а окремі сральники це само собою. В свою чергу заборонимо представникам вищої касти користуватися громадським транспортом, створимо окремі магазини для обраних, і таке інше. 
     Насправді то всьо жарти, а якщо серйозно то окремі унітази це ще один доказ того, що влада все більше і більше віддаляється від народу, навіть від тих, хто поряд з ними працює. І ця віддаленість набуває все більше і більше збочених форм. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.