Медіа-конференція «Вибори мера Києва»

11 лютого 2013, 09:14
Власник сторінки
Політичний аналітик АЦ "Політика"
0
238
Медіа-конференція «Вибори мера Києва»

Не пропустіть інформаційний старт мерської виборчої кампанії. На яку запрошені: А. Іллєнко, А. Гриценко, П. Порошенко, В. Кличко, М. Томенко, О. Попов та інших кандидатів.

12 лютого 2013 року об 11:00 відбудеться медіа-конференція «Вибори мера Києва: Очікування киян та прогнози кандидатів»у готелі «Експрес» (булв.  Шевченка 38/40, конференц-зал).

На захід запрошені головні кандидати на мерське крісло та лідери громадських думок: П.Порошенко (можливий кандидат від Об’єднаної опозиції), А.Іллєнко (ВО “Свобода», лідер нинішніх протестів у КМДА та Київраді), А.Гриценко (ВО «Батьківщина»),В.Горбаль («Партія Регіонів»), М.Томенко (ВО «Батьківщина») та О.Черненко (Голова правління КВУ), у якості експерта.

На прес-конференції журналісти матимуть можливість дізнатися про реальні плани кандидатів на виборчу кампанію та можливі внутрішні домовленості кандидатів від опозиції, адже декілька представників цього об’єднання будуть присутні на заході.  Експерти, в свою чергу, розкажуть про тенденції зловживань та фальсифікацій, які стануть новинками грядущої кампанії.

Акредитація преси буде відбуватися на місці, з 10.00

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ ТУТ !!!

Контактна особа: Микола  096-784-44-73 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Выборы мэра Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.