Ситуація з С.Власенко заблокує врУ та стане останньою краплею для терпця Європи

01 березня 2013, 15:11
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
368

А чи розуміє це янукович і К ?

Ситуація з С.Власенко заблокує врУ та стане останньою краплею для терпця Європи !


Позбавлення депутатського мандата та арешт головного захистника Юлії Тимошенко Сергія Власенка призведе до блокування Верховної Ради і скасування підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

І це станеться лише через те, що народного депутата С.Власенка влада януковичів має намір через підконтрольний ними васУ і всю систему судоустрою держави позбавити мандата та заарештувати головного захистника Ю. Тимошенко в судах.



Це вже не перша, а лишень чергова серйозна політична помилка влади нуковичів. Негативу від цього для влади януковичів та пр значно більше, ніж вигод.
Серед аналітиків є така думка, що у цьому може бути тільки один мотив - це якісь чиїсь особисті образи на С. Власенко. Хтось хоче його показово покарати, бо комусь не сподобалося висловлювання С. Власенко. А такі дії йдуть саме з прокуратури. До чого це приведе ? Хто зна !?!

А це приведе до серйозних проблем як у внутрішній політиці, так і в зовнішній. Чи розуміють це у владі партії регіонів ? ... невідомо.

Таке сумнівне та негативне рішення по позбавленню депутата мандата від регламентного комітету врУ дають підстави для серйозного конфлікту. В результаті, парламент опинитися в ступорі. Опозиція знову блокуватиме роботу Верховної Ради, щоб скасувати таке несправедливе рішення.

Негативом буде і пов'язаний з європейською інтеграцією арешт народного депутата України. Якщо януковичі всеж заарештують С. Власенко, то це буде чергова дурість, але ця дурість призведе до серйозних негативних наслідків. В Європі вже повідомлені про можливість таких дій проти С. Власенко і це розглядається як тиск на опозицію.

Якщо дійсно дійде до арешту народного депутата, то це стане дуже вагомим чинником, який може зірвати підписання нової угоди з Євросоюзом. Проблема в тому, що, фактично, януковичі вже зараз псують позитивний ефект від саміту в Брюсселі.

Особливого негативу для влади ця історія набуває ще й тому, що заява про можливість позбавлення мандата та арешт народного депутата України з'явилася саме перед прес-конференцією Януковича, а він напевно всеж покладає на неї багато своїх сподівань в покращенні свого іміджу, який дуже негативний за різними данними різних соціологічних опитувань, але у всїх них результат майже однаковий.

А що сам Янукович ?.

Причетний до цієї справи ?... чи не причетний ?

Контролює він процеси в державі ?

Невідомо.

Зате очевидно, що різні органи його влади діють за власною логікою і немає ніякої узгодженості їх дій. А в підсумку це веде до серйозних негативних наслідків для громадян та країни, для нашої європейської інтеграції.

P.S.

Якщо всеж взяти до уваги ті недолугі заяви регіоналів про "сумісницьтво" С. Власеноко, тоді виникає питання :
-а чому влада януковичів тоді одразу вирішила позбавити Сергія Власенко саме депутатського мандату ?,
а не його адвокатської ліцензії ???
А що думають януковичі про право вибору самого Сергія Власенок ?




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Власенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.