Кіноплівка життя - слова які втрачають своє справжнє значення...

06 березня 2013, 00:29
Власник сторінки
Журналистка 1курс=)
0
350
Кіноплівка життя -   слова які втрачають своє справжнє значення...

Коли почнуть цінувати кохання та дружбу ?

Наше життя сповнене яскравих буденних барв. Воно не стоїть на місці і з кожним роком вносить свої корективи. Спливає швидко час , наче недавно було літо , а раптово оглянувшись розумієш що вже зима. Так і слова змінюють своє значення та розуміння. Я тебе кохаю – стандартний зразок вираження почуттів до один одного чи я буду кохати тебе завжди!

У цих словах дуже глибокий сенс. Коли ми кожного дня вживаємо їх ми навіть не задумуємося , що кажучи їх ми беремо відповідальність за іншу людину. Людину яка поруч , що ніжно дивиться вам в очі і вірить кожному  слову. Як можна просто розлюбити чи взагалі забрати слова назад?

Тоді кому чи чому залишається вірити , коли навіть слово уже нічому не варте? Ми не розуміємо всієї суті навіть самого простого на перший погляд слова яке може як і змінити життя так і поставити на ньому хрест. А потім прояви жалю, але не до людини яку ми зрадили , а до самого себе, щоб як собака зализати свої рани , а про стан іншої людини ми навіть не замислюємося. А навіщо …

Дружба – є подругою кохання, сильна віддана та незалежна. Тут ти маєш подругу чи товариша з яким ділиш і радість і сльози , а одного дня починаєш розуміти , що у подобі рідної по духу людини весь цей час ти беріг ворога. І всі слова « я з тобою до кінця» , «чи ти мені як сестра» були просто кинутими на вітер…

Життя проноситься немов потяг тому всі так намагаються на нього встигнути. Кохання приходить не завжди і не до всіх ,тому люди інколи так мріють покохати . А дружба як реліквія , але не всі спроможні її зберегти. Таке просте розуміння та безалаберне ставлення до найдорожчих слів призведе просто до гибелі людства. Тому що як квіточка без води так і людина без кохання не зможе жити, творити та мріяти. А дружба – це просто яскраве захоплення для посилення відтінку буденщини,  підтримка для того щоб бути  на сходинку , але вище ніж інші.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.