Чаленко і Піховшек покусали Савіка Шустера

15 квітня 2013, 14:57
Власник сторінки
0
283

Саме так можна пояснити поведінку Шустера під час останніх кількох випусків програми на інтері. Випадок же з питанням Бузини і несподіваною появою дружини Ляшко в студії, остаточно розвіяли сумніви.

     Саме так можна пояснити поведінку Савіка Шустера під час останніх кількох випусків програми на інтері. Випадок же з питанням Бузини і несподіваною появою дружини Ляшко в студії, остаточно розвіяв сумніви щодо правдивості моєї гіпотези.
      Я, як людина, що регулярно дивиться, політичні ток-шоу завжди дивувався об'єктивності іноземного журналіста. Хоча в принципі, чому дивуватися, людина іноземець, приїхав працювати, їй не потрібно ставати на чийсь бік, це не його війна, він тут не народився, і вмирати тут не збирається, він заробітчанин, взяв і поїхав. До того ж, гарант конституції особисто пообіцяв Савіку бути гарантом і свободи слова теж. Купити Савіка, я думаю, також не просто. За час роботи журналістом він був завжди ведучим топ рівня і банківський рахунок з часом тільки зростав, з кожним роком обростаючи нулями справа. Я не хочу лізти в чиюсь кишеню, але мені здається, що на одні тільки відсотки Савіку і всій його родині можна безбідно існувати до кінця багатьох поколінь, не втрачаючи при цьому обличчя чесного, об'єктивного журналіста. Отже об'єктивність Шустера добре зрозуміла.
    Загалом, я думаю діло було так. Славі Піховшеку вже давно була введена небезпечна ин'єкція провладної симпатії і опозиційної ненависті, українофобії, і жополізанія найсильнішим світу цього. Піховшек захворів односторонньої необ'єктивністю. Втративши всякий журналістський професіоналізм, він виправдовував і захищав ще кучмівську владу від злих опозиціонерів. Помаранчева революція трохи обрізала крила молодому даруванню. Але Слава не сидів склавши руки, він накопичував і накопичував отруту, поки не зустрів Чаленко. Коротше кажучи, Піховшек вкусив Чаленко, Потім вони разом покусали кілька дрібних рибок типу Яніни Соколовської. Але потім у вампірів в голові зародився підступний план: обернути легенду, короля вітчизняної журналістики, найбільш рейтингового і шанованого всієї політичної елітою Савіка Шустера. Причому сталося це ще кілька місяців тому і я особисто бачив, як Савік старанно опирався інфекції, боровся, намагався виглядати об'єктивним. Але, з кожною новою програмою хвороба все більше і більше проявляла себе, і як показала остання програма, всі спроби одужати були марні, лейкоцити Савіка не витримали і піддалися. Тепер ми маємо ще одного зараженого. І, на жаль, остаточно втратили основний плацдарм свободи слова в Україні. І тепер програми Шустера на інтері будуть схожі, як за тематикою так і за змістом, на статті Чаленка та Піховшека на корреспонденті чи на УП. А журналістам і просто нормальним людям я раджу уникати контактів з вищезгаданими особами, щоб не втратити розумового і душевного здоров'я і не захворіти незрозумілою і дивною хворобою, ліки від якої ще не придумали і позбутися здорового глузду та об'єктивного сприйняття реальності.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.