Ганні Герман - "я вам не завидую!"

22 квітня 2013, 07:07
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
335
Ганні Герман -  я вам не завидую!

До честі Ганни Миколаївни треба сказати, що єдине, чим вона може похвалитися у нинішній ситуації – фанатичною відданістю Віктору Януковичу.

Ганна Герман – людина непроста, багатогранна. Але не завжди такі люди спрямовують свою енергію на розвиток та створення. Частіше можна спостерігати лише регрес.

Єдиною людиною, яка працює із радником президента і нардепом є Дарина Косолапова, яка вже з 2007 року, тобто з 20 років, супроводжує Герман та її патрона усюди, включаючи закордонні візити. Дарина є дійсно цікавою особистістю, якщо врахувати що вже у свої 23 вона очолила управління Адміністрації Президента України, чим не може похвалитися жодна інша молода людина. 

Решта людей у команді Герман буває лише на якийсь термін – не секрет ні для кого, що плинність кадрів у відомих людей досить висока, особливо це стосується Ганни Герман і Бориса Колеснікова, але від Ганни Миколаївни люди ідуть набагато частіше, маючи при цьому не дуже приємні спогади та думки. 

Це є свідченням не лише важкості характеру радниці президента, але й відсутності стабільності та якості роботи. 

Останнім часом Ганні Герман зраджує «хватка» і пам'ять. Так, зокрема, перед виборами вона наробила галасу своєю заявою про те, що перше, що вона зробить у Верховній Раді України, буде заборона Компартії. Однак, досі анічичирк від офісу пані Герман. 

Далі були незрозумілі муштрування молодих людей з боку радниці президента перед зустріччю із Гарантом, після чого закономірним було визнання багатьох студентів, що їм соромно, якщо такі люди представляють їх інтереси. А склад і абсолютно далекі від реальності слова «представників» взагалі здивували усіх, змусивши згадати часи «комсомольських одобрямсів». 

Достатньо почитати будь-яку підбірку новин про Ганну Герман, щоби зрозуміти, що більшість її слів – всього лише коливання повітря. Тези Ганни Миколаївни та реальність: 

  1. Янукович не підпише скандальний «мовний закон» - Президент його підписує.
  2. Немає довіри до націоналістичних партій – «Свобода» стає парламентським гравцем.
  3. Герман заборонить КПУ – комуністи отримують комітети, посади і першого віце-спікера
  4. «Беркут», який бив людей у Первомайську і Києві, буде покараний – «бійців» нагороджують.
  5. В Україні немає цензури – Віталій Коротич був відсторонений від ефірів після питання про Тимошенко
  6. Створюється обєднання «За сприяння свободі сумління» - у Раді починають проводитися богослужіння прямо в сесійній залі, а на місці спікера встановлюють ікону, якій всі моляться.


Це лише окремі моменти, які збурили суспільні настрої. Деякі з ляпів та брудних заяв просто неприпустимі для адекватної і розсудливої людини.

А чого вартий натяк Ганни Герман на нібито інтимні стосунки Тимошенко і Лазаренка під час відповіді на запитання по Межигір’ю або заява про те, що визнання Тимошенко винною у справі Щербаня не буде несподіванкою?

Такі заяви інтелігентна (якою вважає себе Герман) людина і чиновник вищого рівня не має права собі дозволяти взагалі, не кажучи вже про тиск на суд та маніпуляцію громадською думкою, які нардеп чинить своїми публічними висловлюваннями. 

Для того, аби ще більше зрозуміти, потрібно подивитися, як себе поводить Ганна Миколаївна не на ефірах чи перед ЗМІ, а у сесійній залі та за її межами. Розгубленість, роздратованість, хижі та насторожені погляди при виході із зали та в кулуарах – такою Герман ніколи не побачиш на екранах чи на шпальтах. 

Але «криза жанру» головного провидця України вже дається взнаки, бо чим далі, тим більше продукується люфтів і ляпів, позиція стає більш істеричною і не виваженою. 

Словами патрона Ганни Герман можна сказати тільки – «я Вам не завидую…», адже ми з Вами, Ганно Миколаївно, «давно друг друга знаем и понимаем». 

А «остальное додумайте сами».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,цензура,суспільство,опозиція,вибори,Партія регіонів,влада,Президент України,Юлія Тимошенко,маніпуляція,Ганна Герман,Адміністрація Президента,преса,компартія,репресії,віра,інтелігенція,публічність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.