Безчинства у Врадієвці, та хто в цьому винен.

02 липня 2013, 10:41
Власник сторінки
0
209

Не рубай сук, на якому сидиш.

   Ну хто не погодиться з думкою, що справжня сила влади не в сильній руці, не в кількості міліції внутрішніх військ та інших цепних псів. Сила влади насамперед у підтримці народу. Коли ж такої підтримки немає, тоді й доводиться спиратися на силові структури. Так зараз і відбувається в нашій країні. Народ давно не вірить донецьким. От і залишається режиму сподіватися тільки на власну силову вертикаль. Саме міліція, СБУ, прокуратура, суди та інші органи забезпечують безтурботне життя клану ПР. Схема дуже проста. Ти мені, я тобі. Янукович намагається йти слідом за Росією, намагаючись побудувати в Україні таку саму поліцейську державу. Не маючи підтримки у народу, він спирається тільки на сильну, міцну, СВОЮ вертикаль влади і тільки вони є його єдиним шансом на повторний президентський термін. Менти, судді, СБУшники, чудово це розуміючи і роблять все, що заманеться. Забувши будь-які норми моралі, я вже не кажу про закон, вони куражаться досхочу. Зараз вони можуть ґвалтувати, вбивати, стріляти людей, грабувати. Все що завгодно. І всі вони відчуваючи свою значимість для гаранта, ні на секунду не сумніваються у своїй безкарності. Уявіть, що буде якщо вони будуть не просто це відчувати, а чітко знати? 90-ті відпочивають. Бо в 90 можна було все ж таки викликати міліцію. А зараз ти кого будеш викликати?

  Хто скаже скільки таких Врадієвок по Україні? Скільки вбивств безвинних людей? Скільки наїздів податкових? Скільки аварій за участю п'яних СБУшників? Неправомірних, а часом навіть абсурдних рішень судів? Про які не дізналися опозиційні ЗМІ. Їх тисячі, десятки тисяч. Так, у Врадіївці дівчина не погодилася добровільно їхати, відбивалася, чим і викликала гнів міліціонерів. Воно й зрозуміло, адже вони себе вважають господарями світу. І як це якась лохушка відмовила нам - міліціонерам, шановним людям. Не має права. Адже на нашій стороні сила і влада. А ви тільки задумайтеся скільки таких покірних, які розуміють, що краще погодитися, а інакше буде тільки гірше і сідають і їдуть і мовчать потім.

   Проблема з беззаконням силових структур не одинична, а носить систематичний характер. Це факт. І буде тільки гірше. Ну не може влада карати тих, хто є їх єдиним шансом залишитися. І саме тому не понесе покарання СБУшник на Інфініті, який вбив 2-х людей в Києві і покалічив ще десяток. Ну може посидить півтора рочки в санаторії, поки все заспокоїться а потім тихо вийде і буде собі далі працювати. Та й Врадіївський менти може і будуть вселюдно покарані, але відбувати термін вони не будуть. Ну максимум рік, та й то за документами. «Не рубай сук на якому сидиш» Це знають і розуміють усі. І в даному конкретному випадку російське прислів'я якнайкраще пояснює ситуацію в країні.

    Особисто ж моя думка, що це тупиковий хід. Спираючись тільки на силовиків, президент все більше стає залежним від них, тим самим заганяючи себе в кут. Це велика помилка: Україна не Росія. Це в Росії в усі часи народ був загнобленний, забитий і заляканий. Така модель управління існувала в Україні всього якихось півтори сотні років. Насправді ж ми інші. Ми сильні. І я особисто впевнений на 100%, що чаша в підсумку переповниться, народ прокинеться і повстане. І от тоді ми побачимо, в кого насправді влада і сила. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.