Лохотрон повернувся.

17 липня 2013, 06:58
Власник сторінки
0
246

Мєнти кришують лохотрон в центрі міста

   Кілька місяців тому біля метро "Академмістечко" побачив старий атракціон по відніманню грошей з народу під назвою "Лохотрон". Думаю, не треба пояснювати що то є і навіщо. Всі все знають. Тоді, я подумав, що то якісь камікадзе, що вилізли з 90-х років, і довго їм попрацювати не дадуть. Все ж таки міліція зараз має силу і вплив і отак спокійно ошукувати на вулиці людей ніхто не дозволить, на відміну від того часу, коли лохотронний бізнес процвітав, а міліція нічого не могла вдіяти, адже була слабка і деморалізована. Але вчора я побачив лохотрон вже не на краю міста, а в самому центрі. Прямо на площі Перемоги. При чому і біля України і біля цирку. Постоявши 15 хвилин, я запевнився, що це саме те, що я думаю, я зателефонував 102. Виклик прийняли, але на протязі 20 хвилин ніхто не приїхав. Тоді, я спробував зателефонувати ще раз. Той самий результат. Але через 10 хвилин після дзвінка, лохотронщики швидко зібрались і втекли. Більш того, простоявши більше години, я не помітив жодного пішого патруля ППС. Звичайно ж наряд потім приїхав. А я пішов далі по робочих справах. От така історія. Welcome back to 90's
   В мене з цього приводу виникає тільки одне питання до, так званих, правоохоронних органів. Що ви робите? Ви вже зрослися з криміналом не тільки на вищому рівні, а й на нижчому? Дивлячись на це, я розумію, що вже зовсім скоро виникнуть такі ситуації, коли крадій буде лізти в оселю українця, а сержант ППС буде стояти на шухері.  
          
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.