У Києві нагородили переможців Національної кінопремії “Золота Дзига"

12 вересня 2024, 11:35
Власник сторінки
0
6
У Києві нагородили переможців Національної кінопремії “Золота Дзига

У Києві пройшла церемонія вручення нагород переможцям VI та VII Національної Кінопремії “Золота Дзиґа”.

Захід відбувся в межах першої Конференції Української Кіноакадемії – нової платформи для обговорення актуальних питань розвитку українського кінематографа.

Вручення нагород переможцям Шостої та Сьомої Національних Кінопремій “Золота Дзиґа” пройшло у перший день Конференції 10 вересня. Через повномасштабне вторгнення імена лауреатів Кінопремії оголошували онлайн у 2023-му. Тепер на офіційній церемонії вручення вони отримали свої довгоочікувані статуетки “Золота Дзиґа”.

Ведучими церемонії стали продюсерка, голова Правління Української Кіноакадемії Ольга Бесхмельниціна та PR-директорка Української Кіноакадемії, поетка Тетяна Власова.

У другий день Конференції Української Кіноакадемії 11 вересня будуть названі переможці Восьмої Національної кінопремії “Золота Дзиґа”. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.