У Національній опереті України відбувся прем'єрний концерт "Вечір вальсу"

26 листопада 2021, 16:13
Власник сторінки
0
30
У Національній опереті України відбувся прем єрний концерт  Вечір вальсу
Фото надані преслужбою Національної оперети України

Київський національний академічний театр оперети подарував киянам і гостям столиці можливість провести неймовірний вечір "у ритмі вальсу" на прем’єрі 87-го театрального сезону.

Запаморочливі мелодії, створені королями вальсу Й. Штраусом, Ф. Легаром, П. Чайковськими дозволили публіці відчути себе частиною вишуканої публіки світських балів 19 ст.  А сучасні мелодії Е. Хопкінса, Є. Доги, І. Шамо з перших хвилин нагадали кадри з улюблених кінофільмів. Глядачі по-новому подивилися на всесвітньовідомі твори та відкрили для себе нові шедеври. Багатогранна стилістика вальсу зачарувала своєю вишуканістю та романтичністю. Танцювальна стихія захопила кожного глядача.

Перед концертом відбулася ще одна важлива подія. У присутності  українських ЗМІ  між Національним академічним театром оперети та юридичною  фірмою INTEGRITES був підписаний меморандум про співпрацю.

Коронавірусна криза неабияк вплинула на сферу культури. Продаж квитків на пів зали, фінансування за залишковим принципом дестабілізувало роботу театру. Тому підтримка культури прогресивним бізнесом у скрутні часи набула особливої актуальності. Для юридичної фірми INTEGRITES підтримка мистецтва і креативної індустрії стала новим напрямком корпоративної соціальної відповідальності. Упродовж наступного року INTEGRITES сприятиме розвитку творчого середовища Національної оперети України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.