Крок до зірок

30 квітня 2021, 18:12
Власник сторінки
Журналіст
0
11

Досвідчені львівські вокалісти презентовали новий проєкт

Львів – місто яке подарувало чимало талановитих виконавців. Взимку цього року досвідчені львівські вокалісти презентовали новий проєкт в музикальній індустрії. Любов до музики об'єднала давніх друзів. Так було створено гурт «STELA». Склад гурту: викладач естрадного вокалу, вокалістка гурту – Таміла Васильків, гітарист та аранжувальник – Володимир Злотніков, композитор звукорежисер,продюсер гурту «STELA» – Олег Когут, співак, музикант, автор пісень – Андрій Грифель, раніше був учасником гурту Provider. Не так давно гурт Provider підкорював українські майданчики.Молодіжний гурт який було створено у місті Львів. Provider був частиною розвитку кожного з учасників. Проєкт який себе вичерпав, але зіграв немало важливу роль у житті кожного музиканта гурту «Provider».
У хлопців були різні бачення щодо розвитку гурту. Чи мабуть хлопці подорослішали. Новий проєкт, новий крок у майбутнє Гурт « STELA» пісні якого орієнтовані та більш широку вікову аудиторію, завойовує серця служачив. Пісня « Обіцяю» яка яка символічно була презентована до Дня всіх закоханих 14 лютого поточного року, стане першою у міні- альбомі , який буде дебютним. В березні гурт представив пісню «Обійми». Є дуже ц'ікавий факт далі цитую: « демо цієї пісні було записано ще в далекому 2009році, за досить цікавих обставин. Так і не знайшло свого вираження у кінцевому продукті.Зараз в цій пісні органічно сплелись старі і нові ідеї, які виникли у 2009 року і які народжувалися у процесі спільної роботи над піснею. Кожен додав до неї свої фішки» говорить: продюсер гурту «STELA» - Олег Когут. «Обійми» стане заключною піснею у міні – альбомі гурту. Краса в простих речах без пафосу та зайвої напищеності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.