Нова циркова програма «Love Storis.Циркові мандри» у Національному цирку України

20 лютого 2021, 16:41
Власник сторінки
0
14
Нова циркова програма «Love Storis.Циркові мандри» у Національному цирку України

Програма «Історії Кохання – циркові мандри» стартувала у переддень міжнародного свята закоханих і продовжиться до 27 березня.

Національний цирк України запрошує Вас здійснити мандрівку саме до Вашої країни Кохання. Головною темою чудового шоу є палке кохання між чоловіком та жінкою. Саме про таке кохання – нова програма Національного цирку України, яка триває дві з половиною години. Артисти, переможці багатьох Міжнародних циркових фестивалів, чекають зустрічі з Вами аби разом насолодитися захоплюючою подорожжю та потрапити до різних континентів світу.

На вас чекають: палкі історії гарячої Іспанії, колоритної Індії, сонячної Італії, дивовижної Німеччини, а також мальовничої України… Ви поринете у світ пристрастей разом із повітряними гімнастами, акробатами на батутній доріжці та моноциклі, віртуозними жонглерами та цирковими тваринами і птахами. В атмосфері закоханості наші історії про любов розгортатимуться під живу музику. Майстри циркового мистецтва даруватимуть відвідувачам піднесений настрій та найщиріші емоції!

Каси цирку: +38 044 486 40 40

Колективні замовлення:

+38 044 486 16 82

Пн.- Пт. з 10:00 до 18:00

 Кол центр: +38 067 917 93 93

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.