14 -16 лютого в Чернівцях відбудеться музичний фестиваль InStrum Fest

13 лютого 2020, 12:45
Власник сторінки
0
8
14 -16 лютого в Чернівцях відбудеться музичний фестиваль InStrum Fest

Вже завтра в Чернівцях на день Закоханих 14 лютого розпочнеться InStrum Fest - фестиваль інструментальної і симфонічної музики.

- фестиваль сучасної інструментальної і симфонічної музики. Метою фестивалю є створення знакового українського культурного та туристичного продукту, популяризація інструментальної музики.
InStrum Fest відбудеться у Чернівцях 14-16 лютого і має на меті промоцію Чернівців як цікавого зимового туристичного та культурного продукту.
Фестиваль InStrum Fest Chernivtsі 2020 розпочинається в День всіх закоханих і має створити для місцевих святкову атмосферу та привабити гостей поринути у романтику музики та чернівецької архітектури. Місто, яке традиційно має насичене музичне життя в теплий сезон продовжує відтворювати сприятливу для розвитку інструментальної музики атмосферу протягом всього року.
InStrum Fest Chernivtsi запрошує найкращих виконавців зі всієї країни та місцевих музикантів для виступів на цікавих локаціях. Концерти відбуватимуться в знакових для Чернівців місцях: в закладах культури, музеї, галереях, церквах. Фестиваль має на меті не тільки створення музичної події, але й почати реалізацію стратегічних довгострокових цілей розвитку міста і регіону: промоцію, створення нового туристичного продукту, співпраця влади, бізнесу, представників культури, туризму і освіти, міжрегіональна співпраця, розвиток молоді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.