5 - 8 грудня в Трускавці пройде міжнародний конкурс вокалістів пам'яті Магомаєва

03 грудня 2019, 12:57
Власник сторінки
0
20
5 - 8 грудня в Трускавці пройде міжнародний конкурс вокалістів пам яті Магомаєва

З 5 по 8 грудня 2019 тут відбудеться Другий міжнародний конкурс вокалістів Пам'яті Мусліма Магомаєва. Муслім Магомаєв - видатний оперний, естрадний співак, композитор.

Весь бомонд у грудні йде в Трускавець! Трускавець стає не лише курортною столицею України, а й вагомим культурним центром. З 5 по 8 грудня 2019 тут відбудеться Другий міжнародний конкурс вокалістів Пам'яті Мусліма Магомаєва. Муслім Магомаєв - видатний оперний, естрадний співак, композитор, який прославив азербайджанську музику на весь світ. У всьому світі у нього мільйони шанувальників. Його пісні виконання мелодизма, від них завмирає серце і виростають крила натхнення. Вони продовжують звучати і після смерті маестро. Щоб віддати повагу великому творцеві азербайджанського народу в Україні, в курортній столиці країни, в 2018 році був проведений Перший Міжнародний Конкурс Професійних вокалістів Пам'яті Мусліма Магомаєва. Гостинний курортне місто - Трускавець, перлина України з лікувальними водними джерелами, неперевершеними гірськими пейзажами і просто кришталевим повітрям. Саме там проводився конкурс Основне завдання конкурсу вибрати універсального співака, який однаково добре виконує і оперні партії і естрадні пісні. До конкурсу допускаються тільки професійні співаки з вокальним освітою. Охочих взяти участь було тисячі. Але журі обрало кращих 15 співаків шляхом сліпого прослуховування і запросили їх до Трускавця. Для конкурсантів - все безкоштовно: немає вступного внеску, не потрібно платити за проживання і харчування. Навпаки, лауреатам 1,2 і 3 місця призначено грошову винагороду. У День закриття Конкурс відвідали дипломатичні делегації. Приїжджав Посол Азербайджанської Республіки. Між Азербайджаном і Трускавцем налагодилися нові зв'язки і відкрилися нові шляхи до співпраці. Другий Міжнародний Конкурс професійних вокалістів Пам'яті Мусліма Магомаєва, котори пройде беззмінно в Трускавці з 5 по 8 грудня 2019 року. Цього разу очікуються в гості численні дипломатичні делегації різних країн. А також виконання творів під живий симфонічний оркестр. Організатори Конкурсу Азербайджанський культурний центр імені Мусліма Магомаєва, Голова Народний артист України Гурбан Аббасов, Наталія Кудряшова і Міська Рада Трускавця, мер Андрій Кульчинський.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.