Хто такий рабин? Я спілкуюся лише з олігархами!!!

29 листопада 2019, 10:07
Власник сторінки
0
50
Хто такий рабин? Я спілкуюся лише з олігархами!!!

Люди, які, вирішуючи свої бізнесові питання, втрачають відчуття реальності

     Рабин – духовний лідер єврейської громади, керівник юдейської общини, її духовний наставник. Мабуть кожен українець знає, наскільки вагомою та поважною є роль рабина у житті кожного іудея. Не даремно існує значна кількість анекдотів про останніх, адже ці люди є освіченими, оскільки протягом життя читають багато книг та, зважаючи на звертання іудеїв за порадою, чудово орієнтуються у будь-яких життєвих ситуаціях.
     Проте трапляються такі випадки, коли люди, які, вирішуючи свої бізнесові питання, втрачають відчуття реальності та можуть нагрубити не тільки підопічним, рідним чи знайомим, а й навіть вельмишановним особам.
     Сталась така ситуація і в середовищі Всеукраїнського єврейського благодійного фонду «Хесед Арє» у м. Львові, коли її екс- (на щастя) директор І. Ратушний заставив головного рабина прогресивного іудаїзму В. Файнермана чекати на прийом декілька годин. І не зіграло ролі те, що рабин є людиною похилого віку – близько 80 років, що спілкується з найвищими духовними лідерами іудаїзму.
     Що тоді говорити про пересічних працівників фонду, яким І. Ратушний якщо не врізав розмір заробітної плати, то й взагалі звільняв, оскільки вони мали власну думку. І не зважаючи на те, що американський єврейський розподільчий фонд «Джойнт» виділяв гроші на розвиток фонду в особі кожного його члена, всі кошти розподілялись «чесно» - частина на власний готельно-ресторанний комплекс, а решта – на премії наближеним людям з числа керівництва.Що найсмішніше в даній ситуації так це те, що І. Ратуний є постійним представником, та, фактично, візитівкою політичної партії «За конкретні справи» на Хмельниччині. Так за які ж такі конкретні справи люди за нього мають голосувати?
     Шановні директори благодійних фондів, національних товариств та громадських організацій!!! Не забувайте, що головним Вашим завданням є здійснення культурологічної діяльності, дотримання національних традицій та пошук грошей не для власної вигоди, а для реалізації вище переліченого…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Львов,евреи,благотворительный фонд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.