Ми є патріотами своєї країни!!! Тільки ще не знаємо якої саме…

21 листопада 2019, 10:40
Власник сторінки
0
82
Ми є патріотами своєї країни!!! Тільки ще не знаємо якої саме…

Пижі є справді «патріотами»! Та явно не України…

Цей рік запам’ятається нам активною діяльністю України та Республіки Польщі у напрямку міжнаціонального примирення, впорядкування пам’ятних місць, а також вжиття активних дій щодо недопущення будь-яких проявів розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Здавалося б, які можуть бути проблеми, коли на найвищому рівні досягнуто консенсусу, а дві сторони чітко визначили спільну стратегію з метою підтримання добросусідських відносин. Проте завжди знаходяться ті, кому потрібний скандал, хто не може жити без того, аби не допомогти російській стороні у пропагандистській війні не лише проти України, але й усіх європейських розвинених країн, у т.ч. Республіки Польщі.

Є такі діячі і у Львові, а саме Костянтин та Марія Пижі, які заявляють, що є громадянами України, водночас відкрито намагаються нав’язати Львову сліди польськості. Якщо ввімкнути радіо на хвилі 106, 7, то можна почути «патріотичні пісні» та програми присвячені виключно вшануванню пам’яті польських героїв.

Та якщо розібратись, чим реально займаються вказані особи, виникає враження, що вони діють на замовлення польської сторони. Так, Костянтин працює перекладачем інструкторської групи збройних сил РП, яка спільно з українською стороною проводять навчання на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного (с. Старичі Яворівського р-ну Львівської області), а Марія у 2014 р. балотувалась до Європейського парламенту за списком націоналістичної партії РП – Національного руху (Ruhu  Narodowego)  у Підкарпатському воєводстві, що з 2019 р. входить до складу праворадикальної  федеральної партії -  Конфедерація свободи та незалежності.

Остання взагалі ніколи не відмовляє на пропозицію польських каналів та Інтернет-видань розповісти про «утиски» польського населення у Львові.

Зважаючи на все це та на той факт, що Пижі є першими особами на усіх поминальних та урочистих польських заходах чи то на Личаківському кладовищі у Львові, чи на Гуті Пеняцькій Бродівського району, ставлення до міста та країни, у якій проживають, складається враження, що вони є справді «патріотами»! Та явно не України…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Украина,Польша,Львов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.