Є факт. Триває ремонт Консерваторії! - Максим Тимошенко

05 листопада 2019, 15:15
Власник сторінки
журналист
0
21
Є факт. Триває ремонт Консерваторії! - Максим Тимошенко

-Ми налаштовані лише на позитив і на перемоги! – прокоментував ректор НМАУ Максим Тимошенко, – Зрозуміло, є протидія, є проблеми, не все встигаємо! Однак, взятий нами курс на відродження Академії

У це практично ніхто не вірив. Але, це сталося!

Триває повноцінний ремонт будівлі київської Консерваторії!

Сподіваємося, скоро приберуть і ганебні сітки, що убезпечують пішоходів від падіння шматків штукатурки…

Як можна було допустити, що архітектурна перлина в серці Києва, фактично один з символів України, дійшов до аварійного стану?

Сумно, але факт.

Зрозуміло, можна поплакати, поголосити про складні часи, але новообраний ректор Національної музичної академії України Максим Тимошенко має чітку позицію – Консерваторія буде врятована! І підтвердить лідерство серед кращих навчальних музичних закладів планети!

І трохи хроніки боротьби з соціальних мереж.

-В житті нашої бібліотеки – НМАУ ім.П.І.Чайковського, особливий день, якого всі так довго чекали! Саме з бібліотеки розпочнеться заміна вікон на фасадній частині Академії, що стало можливим завдяки злагодженій роботі команди ректора !

Для нас це знакова подія, бо бібліотека завжди була і залишається одним з найголовніших підрозділів вищого навчального закладу!

Я особисто дякую всім співробітникам бібліотеки, які самовіддано готували фонди до проведення ремонтних робіт!

Дякую студентам, які відгукнулися на наш заклик про допомогу, дякую нашому другу за постійну допомогу в наших бібліотечних буднях!

Максиме Олеговичу, Вам особиста подяка за підтримку і правильну мотивацію! Разом ми готові до подальших звершень!!! – написала

-Ректор і команда тримають слово! За рік майже виконано все те, що ректор обіцяв зробити у перший п‘ятирічний термін! – підкреслив радник ректора НМАУ Юрій Луценко.

-На очі потрапила річної давнини світлина про жах, який відбувався в стінах моєї Консерваторії рік тому.

Затоплені класи, протікаючий дах, грибок… Пройшов рік. Багато хто з моїх знайомих та друзів питає, а що ж змінилось за рік?

А змінилось багато чого. Консерваторія відроджується! На посаду Ректора прийшов Максим Тимошенко – Людина Слова, справжній фахівець та блискучій менеджер, який разом зі своєю командою однодумців не на словах, а на ділі вболіває за відродження та майбутнє нашої Академії.

Вперше за майже 62 роки відремонтовано дах флігелю Академії, триває ремонт даху основної будівлі, оновлюються класи. В оперній студії відремонтовано підлогу, встановлені нові крісла, відновлено сцену, ремонтуються туалети, встановлюються нові вікна зі сторони фасаду академії і багато багато іншого. Консерваторія відроджується та повертає свою Велич та Славу!

І мені, як колишньому вихованцю Академії є чим пишатись, тому що майже за рік команда Тимошенко реальними справами , а не пустими словами та обіцянками довела та продовжує доводити свою відданість та любов до нашої Академії! – зауважив

-Ми налаштовані лише на позитив і на перемоги! – прокоментував ректор НМАУ Максим Тимошенко, – Зрозуміло, є протидія, є проблеми, не все встигаємо! Однак, взятий нами курс на відродження Академії, утвердження на планетарному рівні, є основним. Важко, але цікаво! Головне, ми разом! І віримо!

Можна написати багато слів, перехвалити…

Є факт. Триває ремонт Консерваторії.

НМАУ відроджується.

Це – головне!

Віктор Тригуб, сайт Музика України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.