Презентація книги Павла Денищука «Жіночі груди: пристрасть та біль»

17 вересня 2019, 16:53
Власник сторінки
писатель, журналист
0
27

Презентація відбудеться в Музеї історії Києва 21 вересня о 15 год за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 7. Безкоштовно.

Відомий пластичний хірург Павло Денищук запрошує Вас на презентацію своєї книги "Жіночі груди: пристрасть та біль" (видавництво «Саміт-Книга), написану у співавторстві з популярними українськими письменниками та фахівцями з різних сфер (лікарями, психологами, сексологами, астрологами тощо).

Мета книги - нагадати представницям прекрасної статі, що груди це - "скарб", про який необхідно дбати, аби зберегти їх красу, привабливість і головне - здоров'я жінки.

До написання книги хірурга підштовхнула стала смерть матері в ранньому віці від раку молочної залози. У зв'язку з цим усі кошти, отримані від продажу книги, буде перераховано на обладнання благодійному фонду боротьби з раком молочної залози "Квітна" http://kvitna.org/

Під час презентації на Вас чекатимуть відверті історії від Павла Денищука, жива музика, зустріч із письменниками, літературознавцями, благодійниками, політиками, лікарями, акторами і, звісно, співавторами книжки (Олександр Козинець, Ольга Лукьянова, Наталя Мовчан, Ілона Скала, Євгенка Чугуй, Анастасія Нікуліна, Ірина Ігнатенко, Олена Скачко, Наталія Суслова, Оксана Щирба, Олена Чернінька, Юлія Чернінька, Микола Міненко, Олеся Бивалькевич, Тетяна Русіна, Ірина Говоруха, Анатолій Тарасов, Олена Осипенко, Валентина Дядюшкіна, Ірина Клекіт, Дмитро Свиридов).

Крім цього, у програмі заходу візьмуть участь:

- Ольга Сумська, народна артистка України;

- Іван Степурін, директор видавництва «Саміт-Книга»;

- Павло Барабащук, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів;

- Сергій Бедусенко, композитор, піаніст, заслужений діяч мистецтв України.

Ведуча заходу: Оксана Щирба, письменниця, журналістка, громадська діячка.

Також в рамках проведення презентації усі бажаючі жінки зможуть пройти безкоштовне обстеження молочних залоз.

По закінченню – автограф-сесія з автором та смачне частування.

Презентація відбудеться в Музеї історії Києва 21 вересня о 15 год за адресою:

м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 7.

Організатор: Видавництво «САМІТ-КНИГА».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: книга,презентация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.