Влови зимові емоції 17 січня!

06 січня 2019, 19:43
Власник сторінки
писатель, журналист
0
561

Оксана Стебельска збирає друзів - глядача очікує неймовірне шоу.


17 січня 2019 року, у розпалі новорічно-різдвяних святкувань ВЛОВИ ЕМОЦІЮ РІЗДВА!

FeeltheChristmasemotion!!!

Уже традиційно, у розпал  різдвяних святкувань, запрошуємо усіх на «Щасливого Різдва» - це не просто концерт, це яскраве різдвяне дійство,  найочікуваніша подія зими, яка збирає надзвичайну публіку, щоб разом поринути у світ неймовірного музичного шоу, в якому поєднуються всі музичні жанри і стилі - від класики і фольку до рок-н-ролу й джазу, аби сповна відчути емоцію новорічно-різдвяних святкувань. Запрошуємо разом відзначити усі новорічно-різдвяні свята, надихнутись і зарядитись позитивом на весь рік.

Автор проекту -Заслужена артистка України Оксана СтебельськаSTEBELSKA з командою яскравих артистів, музикантів підготували чудовий різдвяний подарунок усім, хто прагне відчути неповторну атмосферу різдвяного дійства. На сцені драйвовий BarvyProjectbandта запальний музичний проект «Українські Барви»,що відзначає в цьому році своє 20-ти річчя: Оксана Стебельська – скрипка, вокал, Роман Кука- кларнет, вокал, народні духові інструменти, Тимур Полянський - фортепіано, Андрій Войтюк - ударні, Сергій Ігнатенко - бас гітара, Дмитро Мотузок – акордеон, Христина Кука - вокал. У цьогорічній програмі також беруть  участь:  фіналістка талант-шоу «Х-фактор» Наталія Папазоглу; гурт, що працює у жанрі «синтез етно-рок», ЯРРА; композитор і виконавець Олексій Ревенко та інші.А ще -  модний показ  колекції суконь для особливих подій українського бренду MyAngels, Вертеп, різдвяна зірка, віншування, засівання, танець, світлове шоу і віджеїнг, живий звук, яскраві  декорації та сценічні ефекти.Б"юті партнер “XTV beautystudio”.Ми створюємо атмосферу свята для кожного, не залежно від віку і статусу, ми творимо емоцію Різдва!

Пригощаємо запашними різдвяними пампушками!

У програмі концерту: будемо дивувати і не звичним поєднанням, і аранжуванням, і якісним виконанням, і вишуканою презентацією, і ексклюзивною атмосферою з кращими музикантами України.

Не обмежуючись у стилях і жанрах, звучатиме різдвяна музика  від класики і фольклору до блюзу і джазу. Колядки, щедрівки, народні та авторські мелодії, пісні, інструментальна музика, відомі світові різдвяні хіти такі як «WhiteChristmas», «Santababy», «Letitsnow» та ін., твори М. Леонтовича, М. Скорика, В. Барвінського в оригінальному аранжуванні колективу,  композиція із класичного «Joytotheworld» Генделя, колядки "Добрий вечір" та американського хіта «Wewishyou a merrychristmas».Українські колядки отримають не стандартне забарвлення блюзом, квік-степом, кантрі у супроводі банджо чи губної гармошки, «JingleBells» українізуємо як «Їдемо санками», а всім відомий твір "Щедрик" Леонтовича зазвучить в сучасній інтерпретації - усе це можна буде почути лише в одному концерті у Києві 17 січня. І це далеко не всі цікавинки вечора.

Це чудова нагода відсвяткувати усі різдвяні свята з друзями, колегами, родиною, поринути у різдвяну атмосферу, відчути прихід Нового Року разом, надихнутись і зарядитись позитивом.

Бронюючи столик у CARIBBEAN CLUB  17 січня, гостей зачарує святкова концертна шоу-програма  команди зіркових і професійних артистів, смачна кухня і вишукані напої, ексклюзивна атмосфера,танцювальна програма після концерту і багато сюрпризів.

Професійні артисти, 100% живий звук, сюрпризи! Святкування Різдвяних свят –це завжди неповторна емоція, хвилююча пора дарунків і приємних побажань,  почуття щастя і затишку, час мрій та нових сподівань, віра у добро, - усе це підносить і надихає, додає сил і впевненості, укріплює усі людські цінності.  Завдяки мистецтву, людина  відкриває свою душу до сприйняття прекрасного  і світ стає кращим. Тож атмосфера різдвяного дійства не дасть залишитись байдужим жодному, бо  саме музика  зачаровує людей своєю багатовіковою магією, підносить, хвилює і створює справжню атмосферу свята.

Інформація, акредитація журналістів:  +38(067)784-46-13,ukrbarvy@ukr.net


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: концерт,Рождество
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.