Київський театр «Колесо» запрошує на прем’єру «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ»!

22 травня 2019, 15:22
Власник сторінки
0
31
Київський театр «Колесо» запрошує на прем’єру «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ»!

28, 29, 30 і 31 травня о 19.00 на сцені у кафе театру «Колесо» відбудеться прем’єра музичної комедії «ОДЕСА. ШАЛЕНЕ КОХАННЯ»!

Улюблені романси і шансон, запальні танці, курйозні і майже анекдотичні повороти сюжету. Глядачі відчуватимуть себе безпосередніми гостями одеського ВЕСІЛЛЯ. Прем’єра відбудеться на день народження театру «Колесо» (28 травня – 31 рік від заснування) і приурочена до святкування Дня Києва (1537 років).

 Про постановників:

Режисером і автором музичного рішення вистави є Марія Грунічева. Це її шоста робота: у Театрі «Колесо» поставила детектив «Мишоловка» за Агатою Крісті, комедію «Блаженний острів, або Отак загинув Гуска» за Миколою Кулішем та 2 казки – «День прильоту ластівки, або Поцілунок принцеси» Олексія Дударєва та «Африканські казки» за оповіданнями Рок Крепен Мфані Піно; у Центрі мистецтв «Новий український театр» – комедію «Ролеві ігри» Біляни Срблянович. Окрім того Марія Грунічева — одна з провідних актрис Київського академічного театру «Колесо».

Художник вистави – Юлія Сталевська.

Хореограф – Анна Лисенко.

Дизайнер костюмів – Ярослав Немировський.

 Про авторів:

Одеса повсякчас приваблює своєю неповторною атмосферою, особливим почуттям гумору і ставленням до життя, культурним і національним різноманіттям. Вистава «Одеса. Шалене кохання» поставлена за п’єсою «Сильне почуття» відомих одеситів Іллі Ільфа та Євгена Петрова. Їхні справжні імена і прізвища: Іллі Ільфа – Файнзильберг Ілля Арнольдович, Євгена Петрова – Катаєв Євген Петрович. Познайомилися в 1925 році і почали разом працювати у журналах «Смехач» і «Гудок». Світове визнання отримали завдяки дилогії «Дванадцять стільців» (1928) та «Золоте теля» (1931). Протягом 10 років спільної творчості створили багато різножанрових творів: фельєтони, новели, повісті, романи, кіносценарії, п’єси. За їхніми творами знято близько 15 фільмів. П’єса «Сильне почуття» була створена і опублікована письменниками 1933 року у журналі «30 днів». У сатиричному ключі вони як і в багатьох попередніх своїх творах розкривають тему маніакального захоплення, поклоніння і наслідування всього іноземного.

Жанр: музична комедія, граємо разом

Тривалість: 80 хвилин

Мова вистави: українська

 У ролях:

Стасік Мархоцький, наречений – Олександр Дідик

Ната Мархоцька-Лівшиць, наречена – Олена Тертична

Ріта, її сестра – Ольга Васинюк

Мама нареченої – Людмила Рудницька, Ольга Романій

Чуланов, молодий піжон – Едуард Кіхтенко, Олександр Соловонюк

Мархоцький, тато Стасіка – Олег Лепенець, заслужений артист України Станіслав Колокольніков

Справченко, лікар – Вадим Лялько

Містер Піп, іноземець, китаєць і японець – Ростислав Муравін

 Директор-художній керівник Театру «Колесо»

народна артистка України Ірина Яківна Кліщевська

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.