У театрі "Колесо" відбулась прем'єра вистави "Мамо, де ти?"

17 січня 2019, 15:42
Власник сторінки
0
66
У театрі  Колесо  відбулась прем єра вистави  Мамо, де ти?

В столичному театрі "Колесо" відбулась прем'єра вистави "Мамо, де ти?" за п'єсою болгарського драматурга Каліна Ілієва в постановці його співвітчизника Явора Бінєва.

Це вже не перший спільний проект "Колеса" та болгарських митців.  В репертуарі й понині є вистави в постановці болгарського режисера Дімо Дімова, була вистава й за п'єсою Каліна Ілієва .  А одним з найбільших проектів була копродукція столичного українського театру та театру з м.Габрово. У 2007 році 5 акторів "Колеса" та 5 акторів театру ім.Рачо Стоянова спільно  працювали над виставою "Золоте руно". Очолювали акторську команду режисери Ірина Кліщевська та Дімо Дімов. 
Цьогорічний проект відбувся завдяки грантовій підтримці Culture Bridges.  Для постановки було обрано п'єсу з назвою "Big mama", яка в процесі постановки та заглиблення в психоаналіз отримала назву "Мам, де ти?".  Переклад здійснила Анна Багряна, а втілив все це на сцені Явор Бінєв. 
Усіх учасників процесу, судячи з усього, цікавили різноманіття та варіативність стосунків між чоловіками та жінками.  Що скоїв герой вистави і чим насолив усім жінкам, які його хочуть вбити, і до чого тут мама, варто дізнатись з вистави.

Постановча група: режисер Явор Бінєв, художник Людмила Повжик, композитор Володимир Дадикін
Актори: Олег Коваленко, Валентина Бойко, Ольга Армасар, Анна Артем'єва, Марія Грунічева
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.