Переможець Євробачення Сальвадор Собрал (Португалія): про дитинство і хворобу

14 травня 2017, 02:00
Власник сторінки
студентка
2
216
Переможець Євробачення Сальвадор Собрал (Португалія): про дитинство і хворобу

Щойно стало відомо, що переможцем Євробачення 2017 став представник від Португалії Сальвадор Собрал. Друге місце посіла Болгарія

Сальвадор Собрал народився в Лісабоні, але дитинство провів в США і в Барселоні. 27-річний хлопець походить від старого португальського дворянського роду. 

У 2009 році став учасником третього сезону португальської версії британського шоу талантів Pop Idol, де посів 7 місце. Його сестра, Луїза, яка також є співачкою, посіла третє місце в першому сезоні португальського Pop Idol. Вивчав психологію в Instituto Superior de Psicologia Aplicada, в Лісабоні. Під час навчання Сальвадор вирішив залишити захоплення психологією і вступити в престижну музичну школу Taller of Musics в Барселоні. У 2016 році він опублікував свій перший альбом, Excuse me. 

Сальвадор заспівав ніжну пісню про кохання під назвою Amar Pelos Dois. За весь час, починаючи від 1964 року Португалія виграла вперше.
Сальвадор Собрал, незважаючи на всю його зовнішню привабливість, має вроджений порок серця. Як зазначає британське видання
The Mirror, щоб вижити – Сальвадор має знайти донора до кінця року.

Відомо, що пісню для Сальвадора написала його сестра.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Евровидение,Португалия,євробачення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.