И сердцу тревожно в груди

01 травня 2017, 16:35
Власник сторінки
Журналист
0
33

«Пограли в революцію пора переходити до контрреволюції»

Вказану сокровенну фразу «видав» царський генерал Корнілов в вересні 1917 року і як бачиться його слова на даний час намагаються використовувати окремі українські політики та здійснити «реванш» за попередні роки.

Зокрема, соціал-демократи, очолювані С. Капліним та  представники «Федерації профспілок України, за фінансової підтримки олігарха Д. Фірташа, якого чекає суд в США, Всеукраїнське громадське об’єднання «Український вибір» на гроші «кума» ВВП , «соціалісти» за кошти С. Клюєва   сплять і бачать «нові» часи, коли українці знову стануть «контрольовані» як при Януковичі та його команді.

Вони так і не  зрозуміли з  якого це часу наші співвітчизники стали такими сміливими, не бояться ні війни ні олігархів, ні підкупних грошей, які так достатньо надсилає «старший» брат, щоб заспокоїти «хахлів».

«Хахли» знахабніли хочуть справедливості, в Європу виїздити хочуть та й загалом жити, як люди по справедливості, але ці «керівники» бажають загнати їх назад в стійло, як при СРСР, тому і організовують «ностальгічні» марші та акції на кшталт «Первомайских» мітенгів и демонстрацій, а що ж це краще «хлопці запряжені п’яні коні» і все під контролем.

Я не даром розпочав свою фразу з висловлювання А. Корнілова, він також вважав, що зігравши в контрреволюцію від можливо заспокоїти народ, відвести їх від головних проблем сьогодення. Ні.  Панове, запізно, Ми знаємо, хто ми є і що нам робити далі і ваші «гламури», акції, мітинги, демонстрації, обіцянки нам не потрібні. Ми самі з вусами. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.