19 лютого в Українському домі пройде показ вистави "Ми, Майдан. Вистава Спогад"

12 лютого 2017, 20:32
Власник сторінки
0
30
19 лютого в Українському домі пройде показ вистави  Ми, Майдан. Вистава Спогад

Організатори: Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності, Київський академічний театр КОЛЕСО, ЦДКС "Український Дім". Вхід безкоштовний. Початок о 15.00

П’єса «Ми, Майдан» - переможець конкурсу мережі театрального перекладу «Євродрама» (Париж, Франція) і входить до антології п'єс "Майдан. До і після". В своєму творі Надія Симчич описує події листопаду 2013 - лютого 2014 років. Автор твору ретельно відбирала свідчення активістів у Facebook, згодом створивши свою п'єсу "Ми, Майдан". У кожного героя п'єси є реальний прототип, з якими драматург підтримує зв'язок й досі.

 Вхід безкоштовний, але за реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6V143GO0K0HAIysW37lRAO2VJ23qb_uMiVfWHgUisy0MXvw/viewform?c=0&w=1

Емоційні Facebook свідчення активістів, студентів, журналістів, самооборонівців, медиків, священиків, волонтерів, киян і приїжджих, чоловіків і жінок, літніх та юних занурюють у події Революції Гідності. Їхні дії, думки і слова, молитви і вірші, пісні і мрії творять новітню історію України.

 Режисер-постановник – народна артистка України Ірина Кліщевська, художник – Світлана Заікіна, музичне оформлення – Олексій Куций, відеоряд – Денис Драчевський.

 Актори: заслужена артистка України Наталія Надірадзе, Анна Артем'єва, Денис Драчевський, Олег Лепенець, Андрій Мороз, Аліна Проценко, Владислав Пупков, Дмитро Соловйов.

 Про автора: Надія Симчич – українська письменниця, драматург. За освітою – філолог. Пише прозові (казки, повісті, романи) та драматичні твори для дорослих і дітей. Є також автором багатьох інсценізацій за творами сучасних українських авторів, зокрема Юрія Андруховича. Неодноразово перемагала в загальноукраїнських літературних конкурсах. Зокрема, отримала гран-прі конкурсу «Золотий лелека» за збірку казок (2008) та гран-прі конкурсу «Коронація слова» за найкращий драматичний твір – «Хата, або Кінець епохи вишневих садів» (2012).

 Організатори: Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності, Київський академічний театр КОЛЕСО, ЦДКС "Український Дім".

За участі: Чоловічої хорової Капела ім. Л.Ревуцького.

Початок о 15.00. 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.