У «Києво-Печерській галереї» відбулася виставка «Мистецтво без кордонів»

23 квітня 2016, 21:08
Власник сторінки
0
152
 У «Києво-Печерській галереї» відбулася виставка «Мистецтво без кордонів»

Організаторами виступили засновник Всеукраїнського журналу «Дипломат» Олена Салиста і голова Благодійного фонду «Ekste Fund» Інеса Блозовська.Захід відбувся за підтримки Посольства Угорщини в Україні.

Метою виставки стало доведення великої сили мистецтва, що стирає міждержавні кордони і, у даному випадку, сприяє добросусідським відношенням України з Угорщиною. Також окремою темою стала допомога дітям із зони АТО. Організатори закликали пам’ятати, що необхідно зберегти життя усіх дітей і забезпечити їм щасливе дитинство, яке неодмінно стане запорукою світлого майбутнього України.Відомо, що раніше Угорщина неодноразово надавала допомогу українським дітям із зони АТО. І цього року держава продовжуватиме роботу у цьому напрямку. Про це запевнив Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень у ході вступної промови.Присутні мали змогу переглянути роботи близька 20-ти видатних художників та майстрів хенд-мейду.Захід відвідали багато поважних гостей, серед яких були відомі політики, меценати, діячі культури та представники ЗМІ. Із вітальними словами виступили Посол України в Угорщині Дмитро Ткач, Перший віце-президент ТПП України Михайло Непран, Голова Товариства охорони історико-культурних пам’яток України Марина Бур’янова і Голова Асамблеї національностей Ровшан Тагієв.Гостей виставки пригощав ресторан «Царське село».Організатори Олена Салиста та Інеса Блозовська запевнили, що й надалі планують проводити подібні заходи з метою розширення та зміцнення культурних зв’язків України з іншими державами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.