В Києві відбулося відкриття французської галереї мистецтв José Art Gallery

05 березня 2016, 23:31
Власник сторінки
0
30
В Києві відбулося відкриття французської галереї мистецтв José Art Gallery

В Києві на Кожум’яцькій,12 відбулося відкриття комерційної галереї мистецтв José Art Gallery та презентація персональної виставки робіт Олександра Жозе.

«Ціль заснування José Art Gallery, - говорить директор проекту Клод П’єр Канак, – полягає у сприянні збереженню української та європейської культурної спадщини. Ми бачимо José Art Gallery, як багатофункціональну платформу для виставкової діяльності, презентацій та виробництва короткометражних фільмів, а також як майданчик для проведення різноманітних заходів від інших компаній та організацій.»

На відкритті було презентовано два короткометражних фільми виробництва José Art Gallery “Про José Art Gallery” та перший фільм з запланованого циклу “Про людей мистецтва: Олег Пінчук”. Фільми у вільному доступі можна переглянути на сайті галереї.

До уваги відвідувачів було представлено близько сорока живописних робіт українсько-французького художника Олександра Жозе. В переважній більшості – це пейзажі різних країн світу, в яких Олександр бував за останні п’ять років. Роботи вражають силою фарб та сміливістю кольору, що є своєрідною візитною карткою автора.

Вечір пройшов у супроводі класичної інструментальної музики у виконанні талановитого жіночого квартету.

Виставка триватиме до 20 березня 2016 року.

Галерея мистецтв José Art Gallery 

м.Київ, вул.Кожум’яцька,12

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.