Здорова нація - міцна держава, - Вячеслав Науменко

13 жовтня 2014, 16:22
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
59

Вячеслав Науменко притримується чітких поглядів на формування пересічних українців.


Вячеслав Науменко притримується чітких поглядів на формування пересічних українців. Є три складові справжнього патріота - його духовність, інтелектуальність та фізична міць.


В умовах жорсткого протистояння з внутрішнім та зовнішнім ворогом, коли над країною висить загроза “тріколорної” чуми кандидат в народні депутати України по 144 мажоритарному виборчому округу Вячеслав Науменко підтримує ініціативи спортивної молоді, яка загартовує силу тіла, міць м'язів та витривалість організму.

Беручи приклад зі стародавніх греків, які робили з фізичної культури культ, наш кандидат впевнений - потрібно розвивати цей сегмент виховання молоді, створюючи нові гуртки, надаючи любительському руху організованної цілеспрямованності, забезпечуючи зацікавлених спортивним реманентом.

Більше спортивних площадок у місті, забезпечити вільний доступ бажаючим займатися спортом - ось в цьому полягатиме в т.ч. і законодавча ініціатива Вячеслава Науменка. Для діалогу з міською владою для розвитку вказаного напрямку наш кандидат готовий.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.