Лише плекаючи підростаюче покоління формуєш власне майбутнє

13 жовтня 2014, 14:08
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
39

Полтаві - якісну освіту.

Після розвалу освіти, який влаштував агент впливу Кремля, колишній міністр освіти Табачник, вкрай необхідно та швидко відновлювати систему освіти. Оскільки наше підростаюче покоління будуватиме те, базис для чого закладемо ми.

Необхідне переформатування методичних планів, вкладення нових та поновлення тих напрацювань, що існували до приходу злочинної влади. Повернути найкраще з минулого, щоби з впевненістю дивитися в майбутнє. Такі та інші висновки стали на думку Вячеславу Науменку після відвідування Розсошенській гімназії, де він зустрівся з робочим колективом вчителів та привітав їх зі святом Дня Вчителя.

Освіта повинна бути істинною, повною, якісною і міцною - так казав відомий педагог Ян Амо Коменський. І в цьому ми не можемо з ним сперечатись.

Об'єктивність і об'ємність, точність і актуальність - доповнимо відомий вислів, - вказав Вячеслав Науменко під час зустрічі з викладацьким складом Розсошинської гімназії. І цьому потрібно допомагати, в т.ч. і на законодавчому рівні.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.