Комісія Мінкульту визнала Вінграновського та Вечерського порушниками закону

23 червня 2014, 16:51
Власник сторінки
журналіст
0
15

Керівництвом Департаменту культурної спадщини та культурних цінностей систематично порушувалися вимоги чинного законодавства, а в деяких випадках взагалі вбачаються ознаки злочинів передбачених Кримінальним кодексом України.

Такими є результати службового розслідування, проведеного Мінкультом, фактів наведених мною.

У період правління Януковича неймовірну кількість обурень киян викликала діяльність Департаменту культурної спадщини та його очільників Вінграновського і Вечерського, тому я звернувся до Мінкульту з проханням розслідувати їхню діяльність і структури, яку вони очолювали. Як бачимо, комісія підтвердила позицію громадськості.

Комісія, яка вела службове розслідування, прийняла рішення рекомендувати направити матеріали службового розслідування до Генпрокуратури та СБУ.

 Крім того, я звернувся до керівництва Генпрокуратури та СБУ з проханням взяти під особистий контроль ці справи, оскільки факти нищення культурних пам’яток пов’язані з попередніми очільниками Департаменту мають суспільне значення і особливо уважного ставлення.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.