Новий рівень благодійності в Україні

16 червня 2014, 16:01
Власник сторінки
0
46
Новий рівень благодійності в Україні

Як одночасно любити музику та допомагати дітям

Чудові, прекрасні та важливі новини! Завдяки зусиллям та добрим серцям української етно-співачки ILLARIA та електронного музиканта Alex Nademski, з’явився новий благодійний музичний проект, який покликаний об’єднати зусилля тих, хто любить музику та хоче допомагати дітям. 
Альбом «Подих» від талановитої ILLARIA та Alex Nademski – це цілістна музична тканина, яка концептуально поєднує контрастні твори, які виходять за межі форматів та штампів популярної клубної музики та наповнюють слухачів глибокими ідеями і чуттєвими мелодіями. 
А ще альбом “Подих” є благодійним - всі кошти від продажу дисків та скачувань в online магазинах будуть спрямовані на підтримку проекту Української Біржі Благодійності “Подих життя” https://ubb.org.ua/uk/project/693/. Мета - придбання апаратів штучної вентиляції легенів для новонароджених дітей. Необхідне обладнання буде встановлено у національній дітячій клініці ОХМАТДИТ.
Друзі, слухати українську музику та допомагати дітям. Що може бути крутіше? Приєднуйтесь! 
Всі подробиці та інформація на сторіночціhttps://www.facebook.com/blagodijnyj.albom.podyh
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.