94 ОКРУГ: У ВИЩОМУ АДМІНІСТРАТИВНОМУ СУДІ ОСКАРЖАТЬ ЗНЯТТЯ З РЕЄСТРАЦІЇ РОМАНЮКА

04 грудня 2013, 09:15
Власник сторінки
0
144

Сьогодні розгянуть скаргу Романюка на постанову КААС

по скасуванню постанови ЦВК про реєстрацію кандидата від ВО "Батьківщина" Віктора Романюка.

Як відомо 1 грудня Київський апеляційний адмінсуд своєю постановою задовольнив скаргу громадянина Шпаковича В.В. і скасував реєстрацію кандидата по проблемному округу №94 Віктора Романюка, який у минулому році переміг провладного кандидата Тетяну Засуху з відривом у 10000 голосів.

Сьогодні розглядадтимуть скаргу Віктора Романюка.

Віктор Романюк був зареєстрований кандидатом в народні депутати по проблемному округу №94 21 жовтня і граничні терміни оскарження його реєстрації минули ще 26 жовнтня 2013 року.

Постанова КААС є політично вмотивованою і такою, що суперечить виборчому законодавству України.

Закликаємо всіх виборців, міжнародних спостерігачів та журналістів прийди до приміщення ВАСУ і підтримати єдиного опозиційного кандидата по 94-му округу Віктора Романюка, який вже переміг на окрузі 28 жовтня 2012 року і в якого знову хочуть вкрасти його законну перемогу!

Засідання Вищого Адміністративного суду України відбудеться 4 грудня о 15.00 за адресою: вул.Московська, 8, місто Київ (район метро "Арсенальна").

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.