Коли немає аргументів, у бій ідуть образи

14 вересня 2017, 17:17
Власник сторінки
Педіатр, лікарня ISIDA
0
25
Коли немає аргументів, у бій ідуть образи

Сказати, що Уляна Супрун повела себе невимовно низько і всупереч своїм службовим обов’язкам - нічого не сказати. Від сьогодні в неї немає в Україні ні політичного, ні громадянського майбутнього.

У середній школі українські дітлахи вивчають курс “правознавства”, або “громадянської освіти” і вже дуже скоро набувають прав і обов’язків громадянина, отримуючи у віці 16 років свідоцтво приналежності до політичної спільноти - паспорт. На цих же уроках нас заставляли вчити напам’ять ІІ розділ конституції, тому в питаннях прав, свобод та обов’язків людини і громадянина увесь наш клас, упевнений, дуже добре обізнаний. Орієнтуватися і жити згідно з цими нормами і означає поважати закон та будувати державу, де верховенство права - це не пустий звук.

Неабиякими стражданнями український народ виборював ці права на гідність. Чимало крові було пролито, щоб дістати омріяну свободу мирних зібрань. І ми це зробили.

А що зараз робить уряд в особі виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я? Плює на ці права.

Це не дивно, адже українське право ніколи не було цінністю для Супрун. Чого тільки варта наявність у неї подвійного громадянства. Але ж елементарну повагу ніхто не відміняв. Важко мені уявляється, щоб якийсь український держслужбовець закордоном дозволив собі публічно висловитися проти акції протесту тамтешніх мешканців, їхніх намірів та поглядів. Бо це нечувано, я вас запевняю. Такий сюр можливий лише в Україні.

Але у всього є своя межа, панове, і сьогодні Супрун її перетнула. Думаю наступним кроком має бути депортація.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.