Верба. Пальми. Бабло

09 квітня 2017, 19:04
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
177
Верба. Пальми. Бабло

1983 роки тому Ісуса Христа під час Входу Сина Божого в Єрусалим зустрічали пальмовими гілками. Піарників у Спасителя не було. І проплачених публікацій - теж.


Через тиждень ті ж самі люди кричали: "Розіпни!". Фарисеї роздавали направо-наліво гроші, щоб сформувати саме таку громадську думку. З Іуди, ніби з якогось сучасного Моні, вибили покази і дали для заохочення три копійки - тридцять срібняків.

Іуда затим повісився. Тридцять срібняків викинули на кладовище. Кожен гидував їх взяти собі - настільки то було огидно. І є нині...

А Він... Він стікав кров'ю на пекельному сонці, в лютих стражданнях беручи на себе гріхи кожного з нас.

А ті, хто зустрічав його пальмовими гілками - у нас вербовими - а потім кричав "Розіпни!" - до болю нагадують тих, хто сьогодні продає свій голос на виборах, за гроші поширює фейкову інформацію в ЗМІ, служить золотому тільцю в Наглядовій раді суспільного телебачення, дають брехливі покази на тих, з ким їли з однієї тарілки і таке інше.

При цьому йдуть до Храму Божого, святять вербичку, постять відповідні фото, одначе висновки самі для себе зробити не хочуть. Такі самі, як ті, хто майже дві тисячі років тому змінив пальмову гілку на "Розіпни!", отримавши срібняки.

Правий-таки мій улюблений Михайло Опанасович, що люди особливо не змінились за два тисячоліття.

І забувають, що за кожен гріх - прийде розплата.

***
Тих, для кого пальмова гілка Христові - не показова верба і селфі сьогодні - зі Святом!

З нами Христос!

***
Світлина Євгена Місюренка з Ставронікіти - наймолодшого монастиря Святої Гори Афон. Уявіть собі, така краса, ніжне море, а ставронікітські братове у ньому не купаються навіть в люту спеку. Щоб не спокушати себе мирським... Спаси нас Господи і помилуй!


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5733

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Афон,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Ісус Христос,фарисеї,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.