Трамп – планетарная угроза (Нью-Йорк Таймс)

30 березня 2017, 18:41
Власник сторінки
1
282
Трамп – планетарная угроза (Нью-Йорк Таймс)

На жаль, демократи перетворюють США в політичні ігрища. Для них більше немає держави, для них є лише власні корпоративні інтереси!

Чому саме такий заголовок – запитаєте Ви? 

Він збирається ввести війська в нову жертву демократії?

Він збирається скинути атомні бомби на нові міста?

Ні! Все набгато простіше – він збирається скасувати акти Обами щодо протидії зміні клімату, зменшення викидів вихлопних газів для авто! 

Він посягнув на святе – акти Обами! 

Мова йде про запропоновані скорочення бюджетних видатків  на наукові дослідження щодо зміни клімату, а також про відмову від ідеї Обами-святого щодо закриття сотень старих вугільних електростанцій і заморозити будівництво нових. 

Журналісти кепкують з Трампа, який: - описав зміну клімату як містифікацію, винайдену китайцями, щоб знищити американську промисловість; - у якого в кабінеті працюють особи, які мало знають / піклуються про проблеми глобального потепління і які багато в чому мають віддячувати своїм політичним успіхом до щедрості нафтових, газових і вугільних компаній. 

Справді, підтримка Трампа – це реальний сектор – серце американської промисловості (Боінг тощо). А підтримка демократів – ТНК-глобалісти, для яких немає батьківщини та власного народу, їм байдуже з ким торгувати і де будувати завод, бо для є одне мірило – БАБЛО!

Журналісти йдуть далі в своєму безумстві: Трамп анулював непорушний науковий консенсус, що без активних дій наслідки зміни клімату – зростання рівня морів, більш посушливі посухи, поширене знизнення видів – матимуть ще гірші наслідки. 

Маячня! Який консенсус?! Є купа опонентів цієї думки. Відомо, що до появи промисловості Земля переживала цикли: потепління – похолодання і так далі. Втім, я згоден лише з одним – людський вплив справді має деструктивний характер і ЦЕ: - гмо; - хімікати в сільському господарстві; - отруєння стічних вод. Але це точно не промисловість і гази)))

А знаєте кому вигідне просування енергії сонця, вітру і т.д. на чинних технологіях? Тим, хто їх виробляє. І все. 

Далі йде хвала Обамі та Керрі, що не можна виходити з паризької конвенції 2015 року…

Завершується стаття запитанням – чи є способи запобігти цьому безумству? І, між іншим, нагадують Трампу про неуспіх республіканців у 1994 і 2008 роках, що став наслідком ігнорування проблем клімату. 

А якщо ближче до суті, то самі автори статті видають реального замовника статті: американські корпорації, що інвестували великі кошти у індустрію відновної енергії, втратять свої конкурентні переваги. 

п.с. 
1. Трамп не проти відновних джерел енергії – це спекуляція! 
2. Трамп проти ідіотських екологічних нормативів, яких, на його думку, мають дотримуватися країни-лузери, а не США, бо США мають будувати нову індустрію. 
Журналісти у США теж бувають запроданцями політичними

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Барак Обама,Дональд Трамп,альтернативные источники энергии,демократы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.