Атомна бомба в нашому селі

03 березня 2017, 00:07
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
153

Саме так охарактеризував на громадських слуханнях мешканець села Лазірки на Полтавщині Василь Іванович ситуацію із викидами шкідливих речовин підприємством "Вишневе-Агро"

("Кононівський елеватор"), яке належить "Кернел-груп" Андрія Веревського.

Ситуація в селі і справді - на межі катастрофи. За інформацією екологів, у протруйному цеху використовують заборонені (!) законом (!) хімічні (!) препарати (!), викиди яких потраплять в повітря. Внаслідок цього у селян гинуть корови і свині, кури і погіршується їх власний стан здоров'я, особливо часто хворіють дітки. Хімія отруює ґрунт і воду.

Примітно, що серед працівників "Кононівського елеватора" фактично немає місцевих. Їх принципово не беруть на роботу, щоб не розповіли односельчанам, що там відбувається.

Олігарх-латифундист, екс-народний депутат Андрій Веревський, в минулому спонсор "Батьківщини", Партії регіонів, БПП, а сьогодні - "Єврооптимістів", заради надприбутків знищує село. А люди, на його думку, хай краще вимруть - так землю легше продати.

Але ми знайдемо управу на цю олігархічну скотиняку, його парламентських холуїв і підкуплених ним місцевих чиновників, серед яких, вочевидь, і губернатор Полтавщини Головко. Бо як інакше пояснити те, що облдержадміністрація закриває очі на цю кричущу проблему?

Село Лазірки показує неймовірний рівень громадянського суспільства. На громадські слухання зібралося чоловік чотириста, 329 - зареєструвалися учасниками слухань. Рішення прийняли одноголосно - вимагати негайного закриття протруйного цеху "Кернела".

Приїхав підтримати селян разом з депутатом Полтавської обласної ради від Радикальної партії Руслан Ляшко. Також права лазорчан захищають перший заступник голова Оржицької РДА Володимир Іванов та голова райради Володимир Козина. Колега Ігор Мосійчук вже тривалий час опікається проблемам села Лазірки.

Певен, спільними зусиллями ми зупинимо екологічну катастрофу на Полтавщині. А протруйний цех Веревський хай ставить у себе в дворі і сам цим хімічним лайном дихає.


Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера Радикальної партії

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5369

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Полтава,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.