Треба, щоб США нарешті визначилися, кого вони будуть підтримувати

19 лютого 2017, 18:11
Власник сторінки
Политический эксперт
0
86

Мюнхенська конференція. Ефір на 112 каналі.

Україна  не повинна переоцінювати вагу меседжів, які лунають у Сполучених Штатах щодо неї, оскільки Дональд Трамп ще визначається,  кого США будуть підтримувати чи стримувати.

Зараз відбувається процес вивчення ситуації, адже Д. Трамп уже не той, яким він був під час виборчих перегонів. Нині він президент і має  враховувати не лише свою думку, алей звертати увагу на те, що говорять йому радники. Дякуючи Богові,  навколо нього багато розумних людей, які підтримують Україну.

Київ намагається налаштувати стосунки з новою адміністрацією США та бути зрозумілим для американської сторони.  Піком цього має бути зустріч двох президентів, де можуть бути прийняті якісь конкретні рішення. Тому зустріч Петра Порошенка та Майка Пенса на Мюнхенській безпековій конференції– це спосіб проінформувати Д.Трампа про наші дії, наміри і бажання.

Якщо проаналізувати дії останніх президентів США щодо Росії, то всі спочатку хотіли помиритися з нею, проте потім починалась ще більша конфронтація, ніж була з попереднього президента. Цей сценарій дуже можливий і сьогодні, бо Д.Трамп – це бізнесмен, імпульсивна людина, і дуже не любить, коли його обдурюють. А В.Путін обов’язкового спробує обдурити Д.Трампа така вже його природа.

 

http://ua.112.ua/video/oleh-lisovyi-politoloh-hist-112-ukraina-18022017-227671.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.