НЕ СДАВАТЬСЯ!

17 лютого 2017, 17:02
Власник сторінки
0
123
НЕ СДАВАТЬСЯ!

ОТКРОЙТЕ ГЛАЗА!!

У меня были блоги на нескольких порталах - и с начала 2017 года все забанили!!! Последний месяц раздаются странные звонки с угрозами.. с неизвестных номеров!!! 
Надо стоять за правду! За нашу страну! Пока у ее рычагов такие как АВАКОВ нас ждет КОНЕЦ!!!!

В сети куча материалов по этому поводу... но никто ничего не делает
Ему все сходит с рук!

Аваков – злочинець? Міністра звинуватили у зв’язках з російським криміналом

Колишній кримінальний авторитет Леонід Ройтман стверджує, що Аваков має зв’язки з російським "Сонцевським" кримінальним угрупуванням.

Журналісти "Дорожнього контролю" провели журналістське розслідування, в результаті якого знайшли зв’язки між депутатом Верховної Ради В’ячеславом Константиновським та "Сонцевським" кримінальним угрупуванням. Журналісти взяли інтерв’ю у кримінального авторитета Леоніда Ройтмана ("Льоня Длінний"), який зараз проживає у США. За його словами, Константиновський тісно пов'язаний з російським криміналом.

За твердженням Ройтмана, діловим партнером нардепа Константиновського є один з лідерів "Сонцевського" бандитського угрупування, соратник президента РФ Володимира Путіна, Андрій Скоч. В цьому ж розслідуванні сам Константиновський зізнається, що давно знає і товаришує зі Скочем.

Леонід Ройтман також запевняє, що з російським кримінальним угрупуванням пов'язаний і глава МВС Арсен Аваков.

"Константиновського і Авакова пов’язують "сонцевські", зокрема Семен Могілевич", – каже колишній кримінальний авторитет.
Журналістам "Дорожнього контролю" Ройтман розповів, що зараз в МВС використовують схему, яку винайшли ще в 90-ті. Бойовиків кримінальних угруповань оформлюють, як працівників МВС та видають їм зброю.

"В 96-му році ми оформлювали своїх бойовиків в спецпідрозділ "Титан", для того щоб вони отримували міліцейську форму і носили зброю. Те ж саме зараз робить В’ячеслав Константиновський, оформлюючи бойовиків в батальйони, для того, щоб Аваков нагороджував їх іменною зброєю", – стверджує Ройтман.
У матеріалах кримінальної справи проти Ройтмана американська прокуратура офіційно визнає, що депутат від "Народного фронту" В’ячеслав Константиновський був членом злочинного угрупування. Журналісти припускають, що американське ФБР може заарештувати Константиновського. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.