Афера на мільярд

22 лютого 2016, 12:31
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
225

Закликаю земляків-депутатів обласної ради не дати розграбувати багатства нашого краю Кадирову і Бояркіну

Держгеонадр на чолі з в.о. голови Миколою Бояркіним у корупційній агонії намагається вкрасти 35 тис.гектарів землі, багатої на бурштин, в інтересах компанії "Надра Спецленд Ресурс" та інших. За оцінками експертів, ринкова вартість такої землі становить не менше $ 1 000 000 000.

_______
Отже, керівництво Держгеонадр звернулось до Рівненської обласної ради, щоб остання виділила начебто для геологічної розвідки 35 тис.гектарів землі компаніям "Надра Спецленд Ресурси" та "Українські поліметали".

Усі знають, що коли ці "контори" отримують дозвіл на свою діяльність, виділені ділянки обносять високими парканами і підводять воду. Потім вдень - законна георозвідкв, а вночі - незаконно вимивають бурштин мотопомповим методом.

Діє в.о. голови Держгеонадр Бояркін в інтересах олігарха, екс-регіонала Олександра Онищенка (Кадирова).

Цікаво, а Кадиров Бояркіна теж на своєму літаку в Ніццу катає, як колишнього горе-міністра екології Ігоря Шевченка?

_______
Чи вдасться реалізувати аферу на мільярд залежить від принципової позиції Рівненської обласної ради.

Позиція голови Володимира Ковальчука (Радикальна партія) - жорстка: - не віддати жодного шматочка багатої рівненської землі олігархам.

Саме тому на завтра, 23 лютого, скликана позачергова сесію облради, на порядок денний якої винесене питання про відмову в наданні цих ділянок.

Чимало депутатів з різних фракцій висловили таку ж позицію.

Ясна річ, захищати публічно відверте розграбування області не буде ніхто. Оскільки це політична смерть. Одначе...

Банда з Держгеонадр намагається скористатися недоліками законодавства. Себто з окремими депутатами ведеться робота, щоб вони просто не прийшли на сесію, наприклад, захворіли і т.д.

Бо, якщо облрада не набере необхідних 33 голоси для відмови злодійським фірмам, або не зможе зібрати кворум к необхідний термін - кадировські фірми отримають цю землю.

У порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами зазначено: "вважатиметься, що видачу вищезгаданого спеціального дозволу погоджено відповідно до абзацу 10, пункту 9 вказаного порядку". Простими словами, це називається "тиха згода".

______
Закликаю земляків-депутатів обласної ради не дати розграбувати багатства нашого краю Кадирову і Бояркіну. Прийти завтра на сесію. І проявити позицію.

 


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Надра,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Рівне,фракція РПЛ,обласна рада,Рівненська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.