Декомунізація: "Коли собаці нічого робити, вона лиже яйця".

28 травня 2015, 11:10
Власник сторінки
Юрист, Громадський діяч
0
289
Декомунізація:  Коли собаці нічого робити, вона лиже яйця .

Питання декомунізації є актуальним ще з 1991 року.

Питання декомунізації є актуальним ще з 1991 року.
Але хотів би звернутись до депутатів ВР, в тому числі до авторів законів про декомунізацію. 

Шановні обранці! 
Якби ви частіше виходили в народ, ви б побачили, що не комуністична символіка, не назви вулиць чи міст заважають людям нормально жити. 
В людей сьогодні сама гостра потреба отримувати адекватні зарплати та пенсії. Люди елементарно не знають, яким чином розрахуватись за комуналку по нових тарифах, в них немає коштів на ліки, на продукти харчування. Але наші слуги народу подумали і вирішили, що весь корінь зла, в комуністичній символіці і в назвах вулиць. 
Моє рідне село не від того загниває, що там є вулиці імені В. Леніна, а від того, що 24 роки депутати, уряд та президенти займались чим завгодно, тільки не відродженням села.

Є таке гарне прислів'я: "Коли собаці нічого робити, вона лиже яйця". То це стосується наших політиків!!!
Займіться реальними проблемами, а не питаннями які ще більше роз’єднують людей. Адже не секрет, що в Україні є тисячі людей які є патріотами держави, але є прихильниками комуністичної ідеології… Що з ними робити?
Коли ми говоримо про декомунізацію, перш за все ми не повинні забувати, що зараз при владі олігархи, і для них не буде проблемою відродити комуністичну ідеологію в Україні, не зважаючи ні на закони, ні на конституцію. Сьогодні олігархи мають свої фракції в ВР, свої групи, своїх людей в уряді. Сьогодні олігархи монополізували 99% медіа простору, де нам транслюють неправдиві, але такі потрібні для них рейтинги під час передвиборної гонки, і як показує практика, завдяки цьому стають президентами в першому турі!!!
Тому,для початку, нам потрібно провести не декомунізацію, а деолігарх
ізацію.
Потрібно не перейменовувати вулиці і не забороняти комуністичну символіку, а розвивати та пропагувати національно – патріотичне виховання в Україні. Коли дитина ще з молоком матері поглинає любов до України, до рідної землі, в дорослому віці вона буде не підкупна і не заангажована в відновленні  репресивних ідеологій.
Тому, шановні обранці, не грайти на планшетах а займайтеьс реальними справами, щоб процес декомунізації дійсно відбувся:

1. Повна деолігархізація.
2. Розвиток та пропаганда національно – патріотичного виховання на націоцентричних принципах!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.