За кого голосувати?

22 жовтня 2015, 16:41
Власник сторінки
Юрист, Громадський діяч
0
65
За кого голосувати?

Кандидати вам розкажуть! Вони вміють гарно розвішувати агітаційні плакати та "макарони".

Ніколи не розумів тих кандидатів в депутати, які перед виборами називають народ України "безмізким" за те, що той не правильно голосує або голосує не за тих за кого треба! Так за кого ж все таки треба голосувати? Кандидати вам розкажуть! Вони вміють гарно розвішувати агітаційні плакати та "макарони". Питання за кого голосувати, мені часто задають мої друзі, сусіди, співробітники... Особливо часто чую ці питання після того як сам відмовився від виборів. Відмовився бо вважаю, що не готовий до такої відповідальності перед людьми. 
Ми можемо скільки завгодно критикувати депутатів, мерів, президентів, міністрів, але, нажаль, від неї мало яка користь. 
Нажаль, серед багатьох кандидатів дуже мало професіоналів, які б змогли самостійно займатись реформами. На вибори йдуть всі кому не ліньки. Таке враження, що чим голосніше ти кричиш і чим більше критикуєш, тим карщий ти кандидат. Як на мене, це хибна думка. Популісти, крикуни і пустодзвони - це не краще майбутнє, а білет в цирк ще на 5 років. 
Шановні громадяни, голосуйте за достойних, за людей, яких ви знаєте особисто, від яких бачили підтримку та чули щирі слова. Так, - не за кандидатів в депутати, а саме за людей! 
Нехай наше місто отримає найдостойніших!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.