Депутати продовжують відхрещуватись від афери Руслана Демчака

28 березня 2015, 12:42
Власник сторінки
13
216

Вслід за народними депутатами Андрієм Шиньковичем та Анатолієм Матвієнко, Юрій Македон визнав фальшування підписів народних депутатів під листом Демчака до Міністерства.

Лист, який надійшов до Міністра аграрної політики та продовольства був нібито підписаний більшістю народних обранців від Вінниччини,
 
Як  виявилось насправді, підпис народного депутата Андрія Шиньковича був підроблений. Шинькович у ЗМІ публічно сказав, що його підпис недійсний і направив листа на ім’я Міністра.

 
Народний депутат Анатолій Матвієнко 31 січня на зустрічі із колективом Вінницького аграрного повідомив, що підписав цей лист, у кулуарах і не бачив коли його підписували інші депутати. Після відвідування Вінницького аграрного його думка щодо керівництва університету та колективу загалом дуже змінилась. І він чітко сказав, що знаючи ситуацію, яка є насправді ніколи б не підписав лист.


26 березня у Вінниці, представникам громадськості, Македон публічно спростував свою причетність до листа, сфальшованого нардепом від БПП Русланом Демчаком. Зазначивши, що його підпис підроблений. При цьому встиг оббрехати своїх колег. 

 
Поки вони сваряться і звинувачують один одного страждають прості люди, працівники, педагоги та студенти Вінницького національного аграрного університету.
 
Депутатська недоторканість це ширма за якою ховаються депутати і тільки Президенту сьогодні під силу вплинути на те, чим займаються депутати і що поєднує антипрезидентську Суслову з членами президентської фракції Ткачуком, Македоном, Фірсовим. пропрезидентської фракції?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.