УНСО НА ОХОРОНІ КОРДОНУ.

26 лютого 2015, 11:43
Власник сторінки
відеограф
2
163
УНСО НА ОХОРОНІ КОРДОНУ.

Особовий склад Добровольчого батальйону УНСО територіальної оборони Вінницької області задіяний в наданні допомоги прикордонникам по питаннях охорони Державного кордону.

Як ми повідомляли раніше, бійці Добровольчого батальйону#УНСО територіальної оборони Вінницької області, при підтримці громади м. Ямпіль, дислокували одну з баз підрозділу безпосередньо в напрямку кордону з #ПМР. В даний час, крім продовження опанування вишкільної програми, підсилення блок-постів та вирішення поточних питань забезпечення функціонування бази – особовий склад також задіяний в наданні допомоги прикордонникам по питаннях охорони Державного кордону.

Сьогодні кожний громадянин України, патріот своєї землі зобов’язаний знайти і зайняти своє місце у визвольній війні. Я знаю багатьох чудових хлопців і дівчат, які з різних причин не можуть бути задіяними в зоні бойових дій.

Моє звернення саме до вас. Кожний з вас має можливість долучитися до оборони і захисту нашої Країни. На місці. В межах Вінниччини.
Стрільці батальйону УНСО #територіальної_оборониВінницької області вже здійснюють заходи по обороні території Вінницької області від диверсійних та терористичних загроз, зокрема, охороняють прикордонну смугу, приймають участь в роботі блок-постів, охороні стратегічних об’єктів, тощо.

Після вишколу і складання Присяги стрільця УНСО, курсанти зараховуються в штат підрозділу на постійній основі або до резерву. Статут батальйону передбачає моральні та матеріальні заохочення, можливість кар’єрного росту дисциплінованим відповідальним та вмілим бійцям. 

Запрошуємо добровольців долучитися та поповнити лави 2-ї чоти (взводу), яка дислокується в м . #Ямпіль. Побутові умови: тепла казарма, трьох-разове харчування, душ.

Для формування резерву передбачені короткотермінові вишколи із практичним несенням служби під керівництвом хороших інструкторів і мудрих командирів. Термін вишколу не менше 5-ти діб.

При собі мати: засоби гігієни, змінну білизну, одяг та взуття для занять в полі, одяг та взуття повсякденні (бажано військові).

Їхати транспортом в м. Ямпіль, до кола. Далі шукаєте Хлібо-приймальний пункт (ХПП). На прохідній пред’являєте це звернення.

Деталі за телефонами
в Ямполі: 096-696-29-43, 063-393-05-43
у Вінниці: 097-27-83-134, 0432-60-21-12

Командир ДБ УНСО ТО Вінниччини Сергій #Чумак

#ТерБат_УНСО_Вінниччини #вінниця
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.