На Вінниччині обурені люди готуються вийти на Майдан

28 жовтня 2014, 09:35
Власник сторінки
0
918
На Вінниччині обурені люди готуються вийти на Майдан

Жителі Вінниччини обурені тим що відбувається на виборах до ВР, бо в Парламент хоче потрапити колишній регіонал та поставщик тітушок місцевий олігарх Петро Юрчишин.

Мешканці Калинівського, Козятинського, Хмільницького районів та навіть обласного центру почали гуртуватись в соціальних мережах із закликами вийти на Майдан та недопустити у Верховну Раду регіонала Юрчишина, який відверто підкуповував місцеве керівництво та скуповував голоси виброців і зараз фальшує підрахунок голосів в комісіях.

Підтвердженням того, що місцевий олігарх засіяв власний округ грошима вже зараз відбувається на ОВК. Ось на які факти вказують вінницькі користувачі соцмереж.

З Калинівського району розповідають, що в в декількох селах люди Юрчишина роздавали за 2 тиждня до голосування по 200 гривень.

В Козятинському районі теж описують цю акцію і додають, що Юрчишин особисто приїзджав в села і першим питанням було, що вам треба і скільки. Одразу на наступний день привозили гроші, будматеріали тощо. Роздавали путівки в санаторій "Родон", яким керує його рідний брат регіонал. Це депутат обласної Ради Микола, який увійшов до фракції Партії регіонів в обласній Раді вже після побиття студентів на Євромайдані!

Загалом люди розповідають, що колишній регіонал просто скуповував місцеве начальство, від голів районних адміністрацій і рад до міліції і прокуратури.

І навіть ці мільйони не дозовлили до кінця обдурити людей і сісти в омріяне крісло народного депутата пану Юрчишину. Саме тому зараз на 13 окрузі практично паралізована робота ОВК, де опрацювали найменшу кількість бюлетенів по області. Це схема не нова, працює ще за часів Януковича. Деякі спостерігачі пошепки кажуть, що люди Юришина пообіцяли працівникам ОВК від 5000 до 15000 $ кожному, за потрібний результат підрахунку голосів.

Також вінничани закликають мешканців області висловити своє огиду регіоналам, та продажним місцевим князькам, які за долари продадуть рідну матір.Ось що пише дівчина з Хмільника.

"В Хмельнике все знают кто такой Петя Юрчишин, и его криминальное прошлое, потому что он наш местный, но все боятся даже пикнуть что то в его сторону. Его братки на выборах вообще сорвались с катушек и каждому, кто где то обронит хоть кривое слово на Юрчишина могут отбить голову, или угрожать детям, что они не дойдут домой из школы. Но люди добрые, как мы будем жить с таким позором? Ведь именно Винницкая область была первой в Помаранчевой Революции, которая сказала НЕТ Яныку. Именно из Винницы началась акция "Вставай Украина"! Которая закончилась Евромайданом и бегством межигорского хама, именно наша область дала стране лучшего в истории Украины Президента и бывшего мера Гройсмана, который может стать премьером. Мы что, готовы допустить реванш рыгов? То что сейчас творит Петя в комиссиях, и то что он творил со своими миллионами баксов и бандюками на выборах, это будет не только позор для Порошенка и области но и для всей страны, которая отдала лучших своих сыновей за свободу от Азировых и Яныков. И об этом пора не шептаться в фейсбуках и одноклассниках, а кричать на главной площади в Виннице или даже собираться ехать в Киев! И еще вопрос, куда подевались наши Самообороны??? Или они Самообороны только когда нужно вытрясти деньги с фермеров и предпринимателей, или им тоже показалось что Юрчишин идет от Порошенка? Не позорьтесь, даже бабушки из сел раскусили Петю, что он нагло обманывал нас и никакой он не кандидат от Президента, просто он всех кроме себя считает в этой жизни быдлом, потому что у него есть его чемоданы баксов, а мы берем его копейки и продаем будущее своих детей негодяям. Лично я, если Юрчишин пройдет в Раду благодаря своим миллионам, бандюкам и продажным чиновникам уеду навсегда из родного города и больше никогда не вернусь, потому что гадко и противно."
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.