Вілкул мітить на посаду голови Донецької ОДА

19 липня 2014, 11:44
Власник сторінки
журналіст
0
44

Кандидатура ахметівського протеже може стати компромісною для Порошенка й донецьких


Вчора Вілкул засвітився у Шустера. Вчергове виступив за мир і перемовини, за "сшивать страну". А хто ж її шматував і розколював весь час як не ви, януковичі кляті?!! Регіонали срані!!! Що б не відбувалося, а такі як Вілкул - невиправні. Все одно за мир і перемовини - з терористами, путінськими найманцями, агресорами, вбивцями, катами.
Немов обкурені.

Але виникає в мене відчуття, можливо помилкове, проте воно з кожним днем міцнішає, що Вілкул мітить на посаду голови Донецької ОДА. Зараз Вілкул все більше піариться як глава гуманітарного фонду, що опікується проблемами Донбасу. Думаю, це не просто так. Враховуючи натуру екс-голови Дніпропетровської ОДА й колишнього віце-прем'ра, той не став би займатися такою діяльністю не переслідуючи конкретної мети, не маючи особистої вигоди й інтересу.

Кандидатура Вілкула і справді виглядає підходящою (чи може такою вважатися) як для Києва, так і Донецька. Той не вирізнявся різкими українофобськими заявами як Левченко, не настільки одіозний, але ж і українського патріотизму там - катма. І в разі призначення будуватиме в Донецьку щось на зразок УРСР, але під брендом "Єдиної України". В цьому і полягатиме ідеологічний компроміс між Києвом і Донбасом, який на даному етапі влаштує обидві сторони.

І ще про Вілкула:

Голова ОДА Олександр Вілкул - зірка дніпропетровського телеефіру!

«Вілкул» - молоде ігристе старого розливу

Олександр Вілкул - совковий русифікатор-українофоб, узурпатор і нарцис
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.