"Укрпошта" безкоштовно агітувала за Тимошенко?

11 червня 2014, 12:46
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
0
584
 Укрпошта  безкоштовно агітувала за Тимошенко?
Метою корупційних дій є перетворення національного поштового оператора на філію приватної служби доставки "Міст Експрес"?

Суму збитків, нанесених підприємству, оцінюють приблизно в 16 мільйонів гривень.


Як стало відомо редакції газети "Правдошукач" з джерел у трудовому колективі "Укрпошти", Юлію Володимирівну "підставили" новий керівник УДППЗ "Укрпошта" Михайло Паньків та комерційний директор підприємства, колишній начальник львівських поштарів Василь Веселий.

Примазуючись до нової влади, пан Веселий гадає, що поштарі забудуть, як він забороняв їм ходити на акції протесту проти диктатури Януковича.


Михайло Паньків

За неперевіреною інформацією, горе-менеджери вирішили продемонструвати свою лояльність новій владі, вкинувши у поштові скриньки більш ніж 7 мільйонів неоплачених адресних агітаційних листів на суму більш ніж 16 мільйонів гривень.


До речі, згідно із офіційним фінансовим звітом поштові витрати виборчої кампанії Ю. Тимошенко склали всього лише 1,2 млн грн.


Подейкують, ніби в результаті цієї оборудки Паньків і Веселий розраховували і далі годуватися за рахунок державного підприємства, відкривати так звані "віконця Міст-Експрес" у відділеннях "Укрпошти", передати окремі маршрути в аутсорсинг "Міст Експресу" (не вічно ж їм контрабанду возити?).

Схема проста: корпоративним клієнтам пропонується суттєва знижка (близько 20%) на послуги з пересилання кореспонденції з умовою переукладання договорів зі службою доставки "Міст Експрес", конкурентом "Укрпошти", топ-менеджером якої був донедавна Паньків. І кажуть, що гроші йдуть в "Міст Експрес", а роботу виконує держпідприємство за казенні кошти.

Адже компанія "Міст Експрес" не пристосована здійснювати доставку й обробку великих обсягів письмової кореспонденції. Хитруни беруть гроші собі та завозять кореспонденцію переманюваних клієнтів "Укрпошти" в мережу тієї ж "Укрпошти" через львівську дирекцію підприємства, минаючи всі офіційні процедури обліку та контролю, без повної оплати послуг державного оператора поштового зв'язку. Так само завезли і агітаційну продукцію.

"Укрпошта" несе збитки. А у поштарів падає зарплата, готуються скорочення.

Росте вартість передплати періодичних видань. Газети і журнали стають не по кишені багатьом українцям.

Кажуть, на сьогодні правоохоронні органи вже проводять слідчі дії по даних оборудках, порушено кримінальні провадження.

Звертаємося до УДППЗ "Укрпошта" та МінІнфраструктури з проханням перевірити, чи відповідають дійсності такі чутки, і у разі підтвердження цих відомостей вжити заходи реагування та надати відповідний коментар газеті "Правдошукач".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Укрпошта,корупція в Україні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.