Наші успішно повернулися з Донецька!

16 квітня 2014, 17:34
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
127

в наші часи інфа, коли журналісти та громадські активісти повертаються без ушкоджень з Донбасу, на жаль, вже сприймається з полегшенням.

Наші успішно повернулися з Донецька! 

Так, в наші часи інфа, коли журналісти та громадські активісти повертаються без ушкоджень з Донбасу, на жаль, вже сприймається з полегшенням.

Так от, наші повернулися до Києва. Зробили для Донецька друге число газети.

Нагадаю, якщо влада слабо дбає за контрпропаганду, то ми з власної ініціативи випускаємо антисепаратистські інформаційні бюлетені. 

Зокрема для Донецька- газету "Настоящий Донецк" (російською мовою) від нашого "Інформаційного Центру протидії сепаратизму "Наша земля".

Ще раз: готові до співпраці з усіма зацікавленими волонтерами-журналістами та волонтерами-розповсюджувачами.

Звісно, я розумію, що вже настав , на жаль, час автоматів і БТРів, саме вони можуть або стати на сторожі територіальної цілосності країни, або, навпаки, на її перешкоді. 

Але так само знаю, що якщо не буде належної пропагандистстької роботи, то ніякі БТРи та автомати з нашого ьоку не допоможуть. 

Бо брехливий кремлівський агітпроп б'є по Україні колосальними залпами. 

І ми маєио йому протистояти.

Бо Донецьк-це наша земля!

P.S. Контакти: nasha.zemlya2014@gmail.com, +380993617243 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.